Китаристът и барабанистът на DIE APOKALYPTISCHEN REITER напускат, групата обещава да продължи

4 юли 2023, 11:46 ч. 394 / 14 0
пред./следв.

   Сериозни кадрови сътресения в DIE APOKALYPTISCHEN REITER. Соло китаристът Ady (Adrian Vogel) и барабанистът Sir G. (Georg Lenhardt) напускат едновременно групата.

   Така в състава на бандата остават само двама от основателите ѝ - Fuchs (вокали/ритъм китара) и Volk-Man (бас/вокали). Те коментират, че след проблемите с пандемията в последно време са били на косъм да сложат край на "проекта на живота си", а ударът, който получават сега с тази раздяла е дори още по-тежък. Въпреки това обаче фронтменът и басистът са решили, че ще положат необходимите усилия, за да продължат съществуването на DIE APOKALYPTISCHEN REITER. Те вече са намерили временни заместници на напусналите членове и ще осъществят с тях концертите си на летните фестивали. Тогава и феновете ще се запознаят на живо с новите музиканти. Скоро ще бъде разкрита и тяхната самоличност.

 

raiter leaving members



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".