Китаристът и клавиристката на CRADLE OF FILTH се сгодиха

3 яну 2024, 07:52 ч. 1417 / 15 3
пред./следв.

   48-годишният китарист на CRADLE OF FILTH Marek "Ashok" Smerda се е сгодил за 31-годишната клавиристка/беквокалистка на бандата Zoe M. Federoff.

   Двойката обяви в социалните мрежи, че ще сключи брак по-късно през тази година, след което Zoe ще приеме фамилията на мъжа си. Повече подробности засега не са известни.

   Zoe е от САЩ и е родена в Тусон, Аризона, а Marek е от Бърно, Чехия. Той е в групата от 2014-а, като избраницата на сърцето му се присъедини към CoF през 2022-ра.

   Остават два месеца до гостуването на CRADLE OF FILTH в София. То ще се състои на 5 март (поръчай билет онлайн) и поради краткото оставащо време можем да предположим, че двамата скоро сгодени музиканти все още няма да са женени.

 

smerda & federoff



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тори Кейлър 3.01.2024 16:32:41 отговори + 6 0
"Tucson" се произнася Тусон - само за инфо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 3.01.2024 09:36:23 отговори + 10 0
Щом се искат младите, да се взимат. Ние с каквото можем ще помагаме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 3.01.2024 11:31:19 + 7 2
48 годишен, хич не е млад. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".