Китаристът и основател на ASKING ALEXANDRIA Ben Bruce напуска групата

20 яну 2024, 12:26 ч. 490 / 13 1
пред./следв.

   Основателят, китарист и основен композитор (в различни периоди и клавирист и беквокалист) на ASKING ALEXANDRIA Ben Bruce съобщи, че е решил да напусне групата, за да се съсредоточи върху семейния си живот.

   Музикантът учавства във всички осем албума на бандата, вкл. актуалния "Where Do We Go from Here", който се появи през миналия август. В съобщение в социалните мрежи Bruce благодари на феновете за "годините любов и подкрепа" и споделя, че да е далеч от децата си, когато в семейството му има здравословни проблеми, означава да пропусне много важни моменти в живота им.

   Как ще се отрази на ASKING ALEXANDRIA раздялата с нейния лидер в бъдеще предстои да разберем.

 

ben bruce



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MaxXx 29.01.2024 20:56:05 отговори + 0 2
Reckless and Relentless, From Death to Destiny и завръщането на Дани в едноименния албум за мен бяха цели събития и до днес се случва да куфея на парчета от там.

Но в последните албуми имаше липса на тежки парчета и стремеж към някакво поп звучене, което ме разочарова и дори не съм сигурен дали слушах целия последен албум. Има яки парчета, но като цяло вече не правят музиката, която ми харесва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".