Китаристът на ALL THAT REMAINS Oli Herbert се е удавил след употреба на антидепресанти и приспивателни

11 ное 2018, 13:03 ч. 1120 / 4 0
пред./следв.

   На 16 октомври тази година внезапно почина китаристът и един от основателите на ALL THAT REMAINS Oli Herbert. Музикантът напусна този свят на 44 години след неизяснен инцидент и бе намерен във водоем, близо до дома му.

   Съпругата на Herbert - Beth - съобщи във "Фейсбук" резултатите от аутопсията и токсикологичните тестове. Oli е починал от удавяне, като в кръвта му са намерени антидепресанти и приспивателни лекарства. Жена му споделя и че той се е борел с маниакална депресия, която се среща в рода му от няколко поколения. 

   Предполага се, че тъй като един от медикаментите има халюцигенен ефект, е възможно музикантът да не е осъзнавал къде се намира и какво точно се случва с него, преди да се стигне до фаталния край.

   Вчера ви съобщихме, че останалите членове на ALL THAT REMAINS ще предприемат насроченото от по-рано европейско турне със SEVENDUST, като по този начин ще отдадат и почит на Herbert. Неговото място за обиколката ще заеме Jason Richardson (ALL SHALL PERISH, CHELSEA GRIN, BORN OF OSIRIS).

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".