Китаристът на FATES WARNING Mike Abdow казва, че групата не се е разпаднала

2 окт 2023, 08:27 ч. 447 / 9 0
пред./следв.

   В интервю за музикалния журналист Joel Gausten китаристът на FATES WARNING Mike Abdow коментира настоящата ситуация около бандата. По-специално - информацията, че Jim Matheos няма желание да композира нов материал за групата.

   Abdow казва, че FATES WARNING не са се разпаднали и че музикантите искат да правят турнета, но има конфликти в разписанията им, които пречат на концертите. Китаристът, който е съавтор и продуцент на самостоятелните албуми на вокалиста Ray Alder, коментира думите на певеца, че Matheos не желае да пише нова музика и казва, че ако това е така, той уважава решението му.

   Последният засега 13-и студиен албум на FATES WARNING "Long Day Good Night" излезе през месец ноември 2020 г.

 

Mike Abdow



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".