Китаристът на JUDAS PRIEST Richie Faulkner пред WeRock.bg: "Феновете поставиха метъла на върха в музикалните класации"

2 юли 2018, 17:37 ч. 3408 / 9 3
пред./следв.

   В приключило по-рано днес интервю по телефона с китариста на JUDAS PRIEST Richie Faulkner той говори за отзвука на издадения преди няколко месеца нов студиен албум на групата "Firepower". Ето част от думите на музиканта:

В някои държави "Firepower" достигна висоти, с които групата досега не е имала възможността да се похвали, а в други отбеляза най-високите постижения от десетилетия насам. Феновете поставиха метъла на върха в световните музикални класации. Метълът е точно там където трябва да бъде - на върха. Благодарение само и единствено на лоялната и отдадена фенбаза, с която нашият жанр може да се похвали. Чувството да си част от такова сплотено семейство е меко казано страхотно, неописуемо дори.

   Цялото интервю очаквайте на WeRock.bg до няколко дни. Поводът за разговора ни с Richie бе предстоящото гостуване на JUDAS PRIEST в Пловдив след по-малко три седмици - на 21 юли - като хедлайнъри на втория ден на фестивала "Hills of Rock 2018" (поръчай билет онлайн).

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Една жена каза 2.07.2018 22:06:31 отговори + 7 0
Пенкилера е най дъ бест! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 3.07.2018 07:44:33 + 4 0
И Дифендъра е бест! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Judas 2.07.2018 21:18:00 отговори + 4 5
Тоя пък кога дойде и че най добрия албум изсвири.верно че е супер,но най добрия..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".