Китаристът на MANOWAR се контузва при инцидент с мотор, групата променя плановете си

28 яну 2006, 09:54 ч. 259 / 1 8
пред./следв.
Китаристът на MANOWAR Karl Logan, който е силно запален по спортния мотоциклетизъм, се е контузил на 24 януари при инцидент с мотор, получавайки травми на лявата ръка, които няма да му позволят да свири за неопределен период. "MANOWAR ще трябва да променят всичките си планове, но добрите новини са, че Karl е добре и ще се върне по-силен от всякога", коментира басистът Joey DeMaio.
   Logan се е подготвял да запише китарните си партии за предстоящия, все още неозаглавен, нов албум на MANOWAR, чието издаване ще бъде отложено. Очаква се да бъдат преразгледани и тур-плановете на групата.

   Това не е първият подобен случай в историята на бандата, на един от концертите в DVD-то "Hell on Earth III" Karl Logan е увековечен да свири на концерт с гипсиран крак, поради фрактура получена отново след инцидент с мотоциклет.

още за:

ManowarKarl Logan


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


de da znam 22.02.2006 14:02:41 отговори + 0 0
shte se opravi nyana kak


Toya si e..l kapacite
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yngwie 30.01.2006 01:14:45 отговори + 0 0
Mn qsnu che stava taka!I as sym padal mnogokratno s moqt motor, taka che hora ne se pritesnqvaite, sluchva se i v nai - dobrite amerikanski semeistva Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gnr_fen 29.01.2006 08:03:54 отговори + 0 0
ne se i sumnqvam che albumut na manowar shte e qk Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Welcome To Hell 28.01.2006 21:15:28 отговори + 0 0
Kalandor....mnogo si prav...ima dosta stranni individi nare4aiki se "fenovee".Ako sudim po King Of Kings albumut nqma da e nikak lo6....vse pak sa ManOwaR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nightcrowler 28.01.2006 20:52:59 отговори + 0 0
именно, не трябва да се съди за някоя група по слабите й албуми, а по най-силните - а за Manowar, ще чакаме, в новите им туп-планове, да е включена България... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 28.01.2006 11:46:59 отговори + 0 0
Лоша новина, а хубавата е, че не е нещо прекалено сериозно. Колкото до новия албум всички го чакаме. А пък до това кой си остава фен и кой не, винаги ми е било чудно как може дълго време да си фен на дадена група и когато тя издаде някой слаб албум да отречеш цялостното й творчество което досега си харесвал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morrigan 28.01.2006 10:50:53 отговори + 0 0
О, не... пак ли



що не земе си падне на главата най-после :mad: :mad:
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blacky 28.01.2006 10:10:13 отговори + 0 0
"...Karl е добре и ще се върне по-силен от всякога..."
вече звучи банално...иначе си оставам фен и тръпна в очакване...но и малко ме е страх
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".