Китаристът на QUEENSRYCHE издава дебют на страничния си проект през есента

4 юли 2010, 11:10 ч. 90 / 2 9
пред./следв.
Дългоочакваният дебютен албум на WRATCHET HEAD - страничен проект на китариста на QUEENSRYCHE Michael Wilton, ще излезе през октомври от "Rat Pak Records". В бандата участват още Rane Stone - вокали, Adam Clark - ударни, Jesse Paul - китари и Steve Jackson - бас. Партии за диска са записали и двама специални гости, чиито имена засега не се разкриват. Заглавията на някои от песните в предстоящата творба са: "Coming for You", "Doomsday", "Your Confession", "All for You", "Only Human", "Broken", "Black and Cold" и "Defy".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.07.2010 14:33:16 отговори + 0 0
Ами сигурно ще е метал бе бай Красьо )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 5.07.2010 09:41:24 отговори + 0 0
А някой знае ли в какъв стил ще е проекта? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dagon 4.07.2010 21:11:40 отговори + 0 0
@Voivod
Моля те не се опитвай да разсъждаваш на тема Queensryche. Те са толкова велики, че няма смисъл който и да било от нас да пробва да демонстрира оригиналност. Можем само да се поклоним пред гения им и да чакаме със затаен дъх поредния албум. Дотогава - успех на Wilton със соловото му начинание.

QUEENSRYCHE FOREVER!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

insider 4.07.2010 18:25:02 отговори + 0 0
Първият проект на Mike Soulbender ме изненада приятно, надявам се и с втория да е така. По принцип страничните проекти влияят много свежо върху основната група на музикантите, така че подкрепям подобни начинания. А това е добре и за нас - феновете на тази велика група.

Успех Mike, напред Queensryche!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 4.07.2010 17:27:08 отговори + 0 0
Те нямат идеи да запишат един добър Ryche албум вече 15 години, странични проекти тръгнали да ми правят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Pisna mi ot razbira4 4.07.2010 17:09:59 отговори + 0 0
@Voivod Пич, нещо, като не ти храесва на теб, не значи, че трябва да го няма. Аз лично никога не съм ги чувал тези........... а да, VOIVOD???, но това не значи, че трябва да се разпаднат. Както и да е. Райховете са велики, за разлика от такива плоски келеши като теб, които сигурно нямат и ни най-малка представа за какво иде реч.
Дано Майк, да издаде, нещо наистина качествено, все пак човека е голям....... УСПЕХ МАЙК!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 4.07.2010 16:19:52 отговори + 0 0
А и те пробваха няколко пъти, но не им се получи!!!QUEENSRYCHE форевър, баце Войво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ozzyyes 4.07.2010 16:05:33 отговори + 0 0
Войводо, “раСпаднат” се пише със “з”! И чувството ти за хумор е свинско! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Voivod 4.07.2010 15:31:50 отговори + 0 0
Тия Свинрайх да земат да са распаднат а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".