Китаристът на RAMMSTEIN: "Jimmy Page дойде на наш концерт и ме попита как правя този звук"

10 яну 2008, 15:40 ч. 337 / 6 8
пред./следв.
В скорошно интервю за канадското списание "BW&BK" по повод самостоятелния му проект EMIGRATE, китаристът на RAMMSTEIN Richard Z. Kruspe споделя, че едно от основните му влияния е легендарния струнник на LED ZEPPELIN Jimmy Page. За това, когато след един концерт на немската банда, самият Page е отишъл при Kruspe и го е попитал "Как по дяволите вадиш този звук от китарата?", Richard се е почувствал като малко дете.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ted 21.02.2008 15:52:51 отговори + 0 0
Richard за мен е супер китарист, има си свой стил на свирене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.01.2008 14:57:09 отговори + 0 0
Абе Круспе може и да не е техничен, но не мога да сбъркам блендата на китарата му и сред хиляда други... уникална резачка има тоя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2008 10:53:40 отговори + 0 0
Пейдж е попитал как го вади този звук, а НЕ КАК ГО СВИРИ ТОЗИ РИФ!!! Китаристът на Рамщайн е техничен колкото един борец по сумо е грациозен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Necropedophile 11.01.2008 02:36:39 отговори + 0 0
Ще си позволя да се включа в темата като кажа,че освен добрите музикантски умения са нужни и много идеи и чувство в самата музика,щото може нещтата които свири дадения музикант да са адски трудни за свирене и дори за гледане,но ако няма идея в самата музика няма никакъв смисъл от това.Като прогресив глупостите,големи музиканти верно ама много малко от тия банди могат да те грабнат с нещо още при първо слушане(тфа си е моето мнение,не искам да го налагам на никой ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 10.01.2008 18:36:41 отговори + 0 0
абе, нямам против, но от това човек се изчерпва в един момент!
не слушам такива неща, дори ако ме питаш, предпочитам един брутален ефект който да бучи едно яко соло през цялата песен като някаква уснова, но това са мойте вкусове
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


пак съм аз 10.01.2008 18:05:06 отговори + 0 0
Puciferian може и да си прав ама не си щото това че го свириш не значи само че си добър, ти преди това си го измислил и си го запомнил, после го смесваш с вокал и други инструменти и става нещо много добро като го чуеш 2-3 пъти успяваш да различиш и рифа от солото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 10.01.2008 16:24:52 отговори + 0 0
има много добри млади музиканти, дори аз съм свидетел на такъв, точно тук, в моя град! но, това че е добър, незначи че прави и хубава музика! особенно с тия нови супер технични групи, човек неможе да различи, тоя соло ли прави или поредната сямана на рифа, щото в една песен трябва да има едно десет хиляди рифа, за да си най - добрия и най - безинтересния! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 10.01.2008 15:46:14 отговори + 0 0
Тва си е един вид признание,щом Пейдж те пита такова нещо.Поредното доказателство,че има много добри млади музиканти,а не както според някои всичко ново не става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".