Китаристът на ROSE TATTOO Pete Wells почина от рак

27 мар 2006, 18:52 ч. 132 / 2 3
пред./следв.
Китаристът на ROSE TATTOO Pete Wells е починал днес след дълга борба с рак на простата. 58-годишният музикант е бил диагностициран с рак през 2002 г. и се подлага на терапия, която го принуждава да прекрати концертната си дейност с ROSE TATTOO.

   Припомняме, че ROSE TATTOO са една от очакваните банди за българския "Monsters of Rock 2006", като вероятно смъртта на Wells няма да бъде причина за отмяна на евентуалното им участие. Малко по-късно дойде и информацията, че ROSE TATTOO са потвърдени в списъка с участници за "Wacken Open Air 2006".

още за:

Rose TattooPete Wells


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mad Hamish 28.03.2006 12:00:25 отговори + 0 0
Rose Tattoo правят доста потентен и приятен рокенрол. Ако харесвате нещата на Guns 'N' Roses, ранните Bon Jovi и т.н., но с по-хард рок звучене, ми чуйте, не боли.
Иначе - жалко за човека, тъпо ми става като си отиват хора на изкуството (и Станислав Лем вчера...)!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rob Icery 27.03.2006 22:25:54 отговори + 0 0
Много тъжна и неприятна новина наистина.Но аз лично ще отидя на Монстъра за да чуя какъв стил свирят точно тези пичове от "Rose Tatto".Ako трябва да си призная нямам все още нищо на тях в личната си фонотека.Но все пак ще се поитересувам за тази банда.За 160лв: си струва човек да отиде на такъв фест пръв от подобен вид събития за България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

alexander apostolov 27.03.2006 22:16:42 отговори + 0 0
ne sam zapoznat s rabotata na ROSE TATTOO,no vse pak leka mu prust.R.I.P.
RESPECT
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".