Китаристът на THE BLACK CROWES заявява, че групата се е разпаднала

16 яну 2015, 08:00 ч. 488 / 10 1
пред./следв.

   Китаристът, композитори и основател на THE BLACK CROWES Rich Robinson е заявил, че групата вече не съществува. След над две десетилетия история той е предпочел да я разпусне поради това, че неговият брат и съосновател на бандата Chris Robinson е поискал равен дял върху правата на THE BLACK CROWES. Това означава барабанистът Steve Gorman да се откаже от своята част и да продължи като наемен музикант на заплата. Последното не е приемливо за Rich и води до края на групата. 

 

THE BLACK CROWES



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аааа 16.01.2015 10:34:54 отговори + 3 0
Нещо не ми звучи съвсем логично в това обяснение. По-скоро причината е, че той самия не иска да си намали дяла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".