Китаристът Phil Demmel напуска VIO-LENCE отново

6 фев 2024, 08:49 ч. 556 / 2 6
пред./следв.

   Китаристът Phil Demmel съобщи, че отново напуска VIO-LENCE, след като се присъедини пак към бандата през 2019-а, когато се раздели с MACHINE HEAD. Последното шоу на VIO-LENCE с Demmel ще бъде на 11 февруари в Сао Пауло, Бразилия.

   В специално изявление по повода музикантът казва, че причината да се оттегли не е изцяло участието му в новата банда на Kerry King (екс-SLAYER). Phil е чувствал несигурност в бъдещето си с VIO-LENCE, а от групата са извършвали действия, които не са му допадали, като са се получавали и конфликти в разписанията му. Demmel е един от основателите на групата и той споделя, че за него е било чест да бъде познат като неин член. В почти 40-годишната история на групата китаристът неведнъж е напускал и след това се е завръщал. Затова той допълва "Никога не казвай "никога" относно възможността за нов реюниън.

   Предстои да бъде обявен заместник на Phil Demmel, тъй като турнето на VIO-LENCE продължава. На 29 март очакваме бандата за първи концерт в България. Той ще се състои в клуб "Mixtape 5" в София (поръчай билет онлайн).

 

Phil Demmel

още за:

Vio-LencePhil Demmel


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Наблюдател 6.02.2024 11:40:19 отговори + 1 0
Да видим кой ще е новият. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 6.02.2024 11:36:49 отговори + 1 0
Много се надявах да го видя , но квото-такова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бойко 6.02.2024 15:00:01 + 2 0
Знаеш си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гойко 6.02.2024 10:55:40 отговори + 1 2
Без мен на концерта в такъв случай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 6.02.2024 10:33:52 отговори + 2 0
Доста тъпо...тамън се надявах пак да го видим в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 6.02.2024 10:32:09 отговори + 1 2
Един концерт по малко за тая година Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".