Китаристът Slash става главен герой в нова видеоигра

18 дек 2012, 13:21 ч. 247 / 6 0
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

    Легендарният музикант Слаш става главен герой в най-новата музикална видео игра „BandFuse”. Редом до него застава и друга не по-малко известна китарна звезда – Зак Уайлд, познат от хитовия проект “Black Label Society”, а също и като бивш китарист на Ози Озбърн.

   Играта е своеобразен самоучител за всички любители меломани, които искат да се научат да свирят на китара като големите легенди в жанра. „BandFuse” обещава да издаде „тайните” техники на великите китаристи и безспорно ще се превърне в хит сред всички млади музиканти с амбиции за световна слава. С Големия Слаш като главен инструктор по китара, това би било напълно възможно!

   На 2 декември с грандиозен концерт в Лос Анжелис приключи американската част от турнето на Слаш, промотиращо последният му солов албум „Apocalyptic Love” (Roadrunner / Орфей Мюзик). В момента музикантите са си дали заслужена почивка, за да прекарат предстоящите празници у дома със семействата си.

   Европейските дати от турнето стартират на 2 февруари с концерт в Истанбул, а веднага след това е и дългоочакваното българско шоу на 4 февруари в столичната зала Фестивална. Гастролът ще премине през Румъния, Унгария, Словения, Полша, Чехия, Австрия, Русия и всички скандинавски държави и ще продължи до 4 март, когато е последната европейска дата в Дъблин. Месец по-късно, на 11 май, Слаш и компания ще бъдат специални гости на легендарния Ozzfest в Токио.

   Билетите за концерта в София могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна, билетен център НДК и онлайн на www.ticketpro.bg.
Slash band

още за:

Slash


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".