Китаристът Stefan Elmgren напуска HAMMERFALL

2 апр 2008, 23:51 ч. 391 / 6 6
пред./следв.
След басиста Magnus Rosen, още един дългогодишен член на HAMMERFALL напуска бандата. Това е китаристът Stefan Elmgren, който е с "Чукопадите" от 1997 г., но тъй като наскоро е започнал работа като пилот, няма да може да участва пълноценно в групата занапред. В интервю пред списание "Sweden Rock" Stefan заявява, че по един или друг начин ще продължи да прави музика, като е възможно да съживи проекта FULL STRIKE. Ето и видео на китариста, в което той говори за решението си да се раздели с HAMMERFALL:



Благодарности на: Мартин
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ивон 4.04.2008 00:01:54 отговори + 0 0
HAMMERFALL ,любима група????Е тва е някакво недоразумение!Но-въпрос на вкус. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.04.2008 16:38:55 отговори + 0 0
Абе важното е, че онзи другия с пирамидките и наметалото е в групата. Иначе щеше да е жалко-нямаше да има с какво да ме разсмиват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 3.04.2008 15:05:58 отговори + 0 0
Hammerfall са от групите ,които винаги ще уважавам ! Жалко...Дано излязат от кризата, колкото се може по-бързо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 3.04.2008 11:47:25 отговори + 0 0
И на мен са ми любима група, макар последните два албума да не ми допадат особено.
Но ако погледнем нещата от друг ъгъл - човекът става колега на Брус Дикинсън Ако намерят басист и барабанист пилоти могат да спретнат някоя банда, например Metal Flight
Иначе това за неучастието на даден музикант в композирането на песните при условие, че има желание, обикновено е в минус за цялата група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HammerGirl 3.04.2008 10:41:18 отговори + 0 0
НЕЕЕЕЕ!!!!!ЗАЩОООООООО??????
Ами май не ни остава друго освен да му пожелаем успех в новата кариера.... ;(
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мартин 3.04.2008 10:15:02 отговори + 0 0
Първият, който го научи бях аз. Бившият басист ми каза това в майспейса си. Много жалко, пича свиреше страшно. Но има и друга причина. Както и с басиста-Щефан е искал да участва в създаването на песните, но не е имал тази възможност. Магнус ми каза, че дори бас линиите и барабаните са били композирани от Канс и Оскар. Ко става с групата въобще? Записаха Бест ъф, тая година кавър албум, Канс разпадна проекта си, а за две говини напускат двама души. Надявам се да се измъкнат от тая ситуация, щото са ми любима група. Дори и да не направят Legacy Of Kings 2 има още какво да покажат. Успех, Stefan. Stay Metal! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".