Китаристът Steve Smyth напуска NEVERMORE

31 авг 2007, 07:48 ч. 283 / 9 6
пред./следв.
След като беше извън състава на бандата година и четири месеца поради здравословни проблеми, в т. ч. и трансплантация на бъбрек, китаристът Steve Smyth (TESTAMENT, DRAGONLORD) е решил да се раздели с NEVERMORE. Причините са "лични и бизнес различия", а в бъдеще музикантът, който е вече напълно възстановен, смята да се посвети на издаването на инструменталния, прогресив-ориентиран албум на THE ESSENESS PROJECT, както и да направи шестседмично турне с датчаните HATESPHERE, които ще бъдат съпорт последователно на BEHEMOTH и DIMMU BORGIR.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik Priest 1.09.2007 10:54:48 отговори + 0 0
Nevermore - Who Decides Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 1.09.2007 10:53:33 отговори + 0 0
Ай стига бе! Таман си мислех, че всичко се е подредило в любимата ми група и, че след болестите бяха последното изпитание, пък сега "различия"! ЗАЩО!?!? Нали му бяха харесали повече от Тестамент и затова се премести (с право - и на мен ми харесват повече :Д). Предният албум беше толкова пълноценен - всичко познато от Луумис + идеи от Смит = шедьовър.

Сега лошото е, ако се окаже, че приказките, че членовете наедна група правят соло проекти, то тя е пред разпад. Е не ми се ще любимата ми група да се сгромоляса в нищото - определено не го заслужават. Особено след всичко, през което минаха, за да стигнат дотук. Сега им беше времето само да ни изненадват... Уви! Облак тегне над бъдещето на групата.

You Rock! ™
I Rock! ®
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PoisonGodMachine 31.08.2007 20:40:12 отговори + 0 0
бе то при Нев поста на втори китарист винаги е бил проветлив! важното е Луумис да е налице, другото са бели кахъри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 31.08.2007 16:28:38 отговори + 0 0
КАТО НЕ СИ ФЕН НА NEVERMORE ,ЗАЩО СПОДЕЛЯШ ТЪПОТО СИ МНЕНИЕ.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ИМА ХОРА,КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ РАЗНООБРАЗНА МУЗИКА И СТИЛ.НАВЯРНО СИ НЯКОЕ ЗАБЛУДЕНО БЛЕКАРЧЕ ИЛИ КОРАЖИЙЧЕ,ТАКА ЧЕ МОЛЯТЕ НЕ ДОСАЖДАЙ С ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 31.08.2007 13:36:15 отговори + 0 0
Изобщо не е важна, безсмисленият ти коментар я засенчва напълно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 31.08.2007 13:02:58 отговори + 0 0
Това толкова важна новина ли е, че трябва да бъде възприемана като гореща? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".