Китаристът Thom Gimbel напуска FOREIGNER след почти 30 години с групата

19 мар 2021, 07:00 ч. 664 / 8 1
пред./следв.

   Мултиинструменталистът, познат най-вече като ритъм китарист/клавирист/саксофонист/флейтист на американските легенди FOREIGNER Thom Gimbel (на снимката) ще напусне бандата в близко бъдеще.

   Новината съобщава басистът Jeff Pilson в интервю за "Rocking with Jam Man". Четириструнникът коментира кои са най-дълго свирилите с групата музиканти. Той казва, че на първо място това е китаристът Mick Jones, който обаче не участва на всички концерти на FOREIGNER. След него е Gimbel, но предстои той да се оттегли след близо 30 години стаж. И тогава самият Pilson ще е най-старият член в отсъствието на Mick.

   Thom се присъединява към FOREIGNER за кратко още през 1992 г. След това свири на едно турне с AEROSMITH и през 1995-а се завръща в първата банда, в която участва и досега. Точните причини за напускането му и кога по-точно ще се случи то засега не се разкриват.

 

thom gimbel



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ForeignerBG 21.03.2021 22:25:40 отговори + 0 0
Просто е решил да се пенсионира, негово право
Източник
https://m.facebook.com/groups/286666961482508/permalink/1856788814470307/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".