Китаристът Захари Павлевски издава самостоятелен албум

22 май 2006, 10:03 ч. 943 / 5 18
пред./следв.
Китаристът Захари Павлевски е записал свой самостоятелен албум, който е озаглавен "N.O.R.D." и е в стил "китарноинвенционален метъл". Очаква се скоро творбата да бъде в продажба, ето и обложката:

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Надежда Цанева 21.07.2012 23:33:06 отговори + 0 1
За мен Захари е талант,които трудно се утвърждава,поради факта,че сам с неимоверни усилия сам постига всичко до сега.Браво
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pharmd203 10.10.2010 05:06:27 отговори + 0 1
Hello! bkecekg interesting bkecekg site! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Захареи Павлевски 25.05.2009 10:17:18 отговори + 0 2
Ще кача някои от парчетата в Мрежата. А дали изглеждам като (цензура) и се държа като (цензура), това не ме интересува, защото думи на анонимни ди-джеи и педеруги не ме интересуват, нито обиждат. Нито се имам за Стив Вай или който и да било там друг. А и Стив Вай никога не е свирил китарноинвенционален метъл, тъй като е ученик на Сатриани, а не на Майк Варни - Човекът, създал този стил много преди да се появят "Рейсър Екс" и "Хавай", Ингви Малмстийн и останалите. Смятам, че човек трябва да бъде себе си, а когато прави музика - още по-себе си. Наистина, китарно-инвенционалният метъл има своите големи имена, но това не значи, че само те трябва да правят такава музика, нали?
Що се отнася до "книжката" - имам шофьорска, кат."Б", от 1991, и нито една наказателна точка. Доколкото знам, цветът й не е жълт, ама то далтонисти има всякакви. А пък кой е тоя "avif" - не ме е еня.Всеки има правото да бълва лайна, когато се почувства засегнат по някакъв начин. Да, аз съм от хеви метъл група "Мълния" и мога да заявя, че за толкова години не сме излезли ни веднъж на плейбек, нито сме изменили на стила си. А още по-малко да правим лайнян хип-хоп с ди-джейски миксове като едни известни кросоувъри - вече бивши, от града ни. Името им няма да споменавам. Само че когато сме били на сцена с "Мълния", не пристъпяме като рахитеви кокошки, а куфеем и забиваме на ниво "Меноуор" - и винаги на живо. Правим го заради всички, за които хеви метълът е начин на живот и мислене, а не поза. Позьорите никога не са се задържали в "Мълния", а "Мълния" ще продължи да забива мощен хеви метъл - и новият ни албум, със заглавие "Стреляй в ди-джея" - в стил пауър метъл, ще бъде представен на живо есента, живот издраве да е само. Текстовете за него написах миналата година, а музиката пиша в момента. И това е истински, гневен мъжки метъл, антинаркомански, антипедерастки, антилайнярски. Не претендирам да съм "крал" или "цар" на метъла, но смятам, че групички като "Б.Т.Р." нямат място на светиня като метъл сцената - тя бе създадена от други хора през 80-те - и те бяха "Тротил", "Импулс", "Ахат", "Ера". Метълът не е нито златни рибки, нито лунна ботаника, нито пък разисква проблемите на стъкларската индустрия. Аз съм от тези копелета, които израснаха с "Гладиатор"-а и "Черната овца" и за мен метълът не е бил начин да забия някоя пичка, а да изкрещя в лицето на скапаното ни общество истини, заради които бях преследван и имам дебело досие при макаренковците. А ти awife, върви при Азис или Веселин Маринов, да им се оплачеш от мене. Пусни им ред сълзи и ред сополи и бягай на балет. А аз ще ти го кажа - аз съм си "черна овца", ама не ставам поради тази причина за заколение и измекярщини. Та хеви метълът е това, приятел.
А издател и дистрибутор на диска съм си аз, барабар с моите другари от Хард Рок Център-а. Трябва да поясня, че Хард Рок Център няма нищо общо с Арт Рок Център на Ицо Петрофф. Защото се състои от такива камикадзета като мене, които нито комунисти, нито ченгета не могат да наведат. Hail and Kill!
С уважение към всички Вас: Захари Павлевски
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

an0nimen 28.03.2009 22:23:27 отговори + 1 1
анонимен какъв е тоя линк дет го имаш на поста це не работи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НеАнонимен, а Извест 30.05.2006 02:09:08 отговори + 0 0
kuv e pa toa sa?kvo kati izdaval album,da ne e Steve Vai?
Анонимен, ти па сигурно изобщо китара не си виждал през живота си. На нея се свири моето момче! Трудно е!
******************

Аз съм твоя приятел от форума Monsters! What a nice surprise!
Само една лека справчица ще ти вкарам и ще те оставя да СЕЛЯНЕЕШ
Свиря на Ibanez - Joe Satriani Model от 15 години
Мога да те направя луд на музика!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lost paradise 23.05.2006 13:25:33 отговори + 1 0
trqbva da e dobar tozi gospodin 6tom e stignal do album ili ima kasmeta tati da ima milioni. v takav slu4ai poxvalata trqbv da e dvoina. bogatite kopeleta bqgat ot metala kato dqvol ot tamqn Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PZIKR 22.05.2006 22:48:16 отговори + 0 1
Bravo Zahari, Bravo i za Pedalite! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RocknRollNigger 22.05.2006 18:46:40 отговори + 0 0
Btw, голяма работа пък като мрази някви скапани педали. Някой да не се е засегнал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RocknRollNigger 22.05.2006 17:17:13 отговори + 0 0
Китарноинвенционален метъл. Хич не е изамислено сега. Мислете в посока Racer X, Hawaii, Cacophony и разбира се Icon. Тъй ни научи Учителя, амин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2006 17:00:10 отговори + 1 0
"китарноинвенционален метъл"-това сега ли го измислихте? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.05.2006 16:44:38 отговори + 1 0
kuv e pa toa sa?kvo kati izdaval album,da ne e Steve Vai? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

avif 22.05.2006 14:28:33 отговори + 1 0
Tva da ne e Zahari ot Heavy Metal Grupa Mylniq!!!
4ovekyt si ima i jylta knijka
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MR.PORTNOY 22.05.2006 12:26:25 отговори + 0 1
HEY HORA TVA E JESTOKO,TA TOQ PI4 E SAMOTO OPREDELENIE NA HEAVY METAL FAN!USPEH ZARKO,BADI SEBE SI,POZNAVA6 ME MNOGO DOBRE.NAI NAKRAQ TI SE SBUDNA ME4TATA.PRODULJAVAI NAPRED VSE TAKA!LONG LIVE HEAVY METAL! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darksorrow 22.05.2006 12:15:27 отговори + 1 0
обложката много зле, горката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2006 11:35:36 отговори + 1 0
Един ********** от Велико Търново, който не само изглежда като *******, а и често доказва, че е такъв.
http://www.big.bg/modules/news/article.php?storyid=14863
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 22.05.2006 11:24:04 отговори + 0 0
Не разполагаме с повече информация от изложената по-горе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2006 11:11:11 отговори + 0 0
koj e izdatel & distributor ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2006 10:47:51 отговори + 1 0
Тоя пък кой е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".