Китаристите на RAMMSTEIN се целунаха на концерт в Москва в подкрепа на руските ЛГБТ движения

31 юли 2019, 17:06 ч. 4592 / 8 36
пред./следв.

   На концерта на германските индъстриълметъли RAMMSTEIN в Москва, Русия вчера, 30 юли, китаристите на групата Richard Z. Kruspe и Paul Landers се целунаха демонстративно на сцената по време на изпълнението на песента "Auslander".

   Групата пусна снимка от целувката на двамата музиканти в профила си в социалната мрежа "Инстаграм" с коментар "Россия, мы любим тебя!" (Русия, обичаме те). Действието на бандата, известна с провокациите си, е в подкрепа на ЛГБТ движенията в страната, в която от няколко години действа противоречив закон, инкриминиращ демонстрациите на хомосексуализъм.

   По-рано този месец RAMMSTEIN подкрепиха и ЛГБТ активистите в Полша, развявайки едновременно флага на държавата и знамето с цветовете на дъгата, което е символ на ЛГБТ общностотта. 

   Гледайте и видео от изпълнението на "Auslander" в руската столица:

 

 

rammstein kiss in moscow



Коментари   (36)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 1.08.2019 14:48:54 отговори + 12 4
Какво ли не правят хората за пари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 1.08.2019 14:56:01 + 3 8
Да бе... Точно за тва са го направили.. Оревахте света за глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 1.08.2019 15:28:52 + 9 2
А за какво? Интереса клати феса. Сигурно мениджърът на групата им е казал да го направят за повече отразяване в медиите и повече продажби. Ако трябва и челна стойка ще правят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

white noise 1.08.2019 14:25:12 отговори + 8 16
Съвсем очаквано коментарите под новината наподобяват на селска кръчма, изпълнена с "традиционни" български мъже, чувстващи се несигурни с мъжеството си. Инак не бих могъл да си обясня омразата и неразбирането към една нормална човешка общност. Много от приятелите ми са гей, слушат метъл (и то всякакъв) и са супер-качествените хора. Ако вие нямате личен приятелски опит с хомосексуални хора, разбирам колко е лесно да се изгубите в пропагандата на източните медии, но повярвайте, гей хората също слушат тежка музика и двете културни форми не са взаимно-изключващи се. Напротив, те имат и доста допирни точки. Голяма част от метъл феновете също са дискриминирани поради липса на информираност - дразнени, подигравани и обиждани за това, че харесват определен жанр музика. Преди 30 години Центърът за музикални ресурси на родителите в САЩ се опита да наложи забрана върху хеви метъла, защото той имал негативно влияние върху децата. Всичко това звучи ли ви познато? Пожелавам ви да извадите главите си от средновековната тъмница и да осъзнаете, че сме в 21-ви век и светът се движи напред, а не назад. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аргумент "Current Year 1.08.2019 17:54:34 + 11 4
Естествено, ако някой мъж критикува хомосексуалността, той е несигурен в неговото мъжество. Може би по-скоро ми е неприятно да гледам разни ******** и мъжки ****** да представят анормалното за нормално. Колкото повече се нормализира гейщина, ЛГБТ и тем подобни, толкова повече ще се нормалиризат и други сексуални предпочитания като педофилия и зоофилия, но нали са хора с човешки права. Не можем да ги дискриминараме. Иначе Rammstein са пословични провокатори с посредствена музика, та не ме изненадва това поведение. Пък ти гледай да не хванеш венерическа болест покрай хомосексуалните ти приятели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dedo_gosho 1.08.2019 13:55:22 отговори + 7 10
Просто момчетата са по-широко скроени от някои от пишещите тук ... И да, аз също съм "ЗА" приемането на Истанбулската конвенция, защото основното там е за закрила на жените, а не за джендъри, трети, осми и не-знам-си-какви-си полове и т.н. На Бай Ганьо у нас предпочита да пийне една пърцуца, да изпЦува пред тАлАвизизора, да кресне на жена си или да й шибне един шамар и да й каже - ти си виновна, затова те бия, щото тЪ Убичам ... А за Рамщайн е важно да прокламират приемането на представителите на всякакви общности - и хетеро, и хомо, и джендърски ... Защото те са от позицията да са носители на идеи и ценности, които Бай Ганя у нас не може да проумее ...

П.С.: И не,, не съм гей, не съм обратен, хетеро съм, но приемам всякакви хора с всякакви сексуални претенции, стига да не се опитват да ги насочат към мен или семейството ми
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Все тая 1.08.2019 14:03:59 + 8 8
Мислех да напиша доста за това, колко глупаво е човек да се изказва за пасквила без да го прочел, което е очевадно по отношение на автора на коментара, но видях послеписа и ще реагирам на него, защото е по-кратко. Може да не сте "обратен", но сте нещо по-страшно - толераст. По-опасна/о болест/отклонение от толерастията няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 1.08.2019 16:03:17 + 8 4
Много е жалко хора, които са невежи по дадена тема да се изказват неподготвени. И за съжаление точна заради такива се опитват да ни наложат не нормалното за нормално. Нищо против индивидите с обратни наклонности, просто да не ни ги навират в лицата по повот и без повод.Популярните личности биват използвани за пропаганда, не е нещо ново. А относно коментара за Халфорд, аз не си спомням някога да е афишира л за начинът си на живот, така и трябва да бъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dedo_gosho 2.08.2019 09:18:33 + 5 3
до Все тая ...
В интерес на истината съм прочел пасквила наречен "Истанбулска конвенция" и съм съгласен с над 90% от предложенията в него, включително и тези, че е редно да приемаме различните и че те се нуждаят от подкрепа /като чета коментарите на повечето "юнаци" тук, авторите са били абсолютно прави! /,
И относно послеписа - има огромна разлика между толераст и толерант - първото не съм, за второто се радвам изключително много, че съм! Това, че приемаш хората с различна сексуална ориентация, не те прави толераст, прави те широко скроен и нормален човек, а ако не ги приемаш - това те прави тесногръд малкоумник хомофоб... Пък ти си продължавай с лафовете за толерастията ... И да - не ми харесва, когато си набутват в лицето ми сексуалните си желания, но го приемам с насмешка и продължавам напред /като Кубрат Пулев /.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 1.08.2019 13:42:28 отговори + 9 5
С това си поведение ме загубиха, но това не ми пречи да слушам музиката им. Рекламен трик и провокация си е, то е ясно но не бива да прекаляват с това и да захождат по тая тема. По-скоро ще изгубят симпатиите на феновете си, отколкото да ти спечелят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 1.08.2019 11:23:57 отговори + 21 11
Много почитатели на "Истанбулската конвенция" имало сред така наречените метъли.Като се напълни Европа с педали и мангали ще ви питам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


птеродактил с ориз 1.08.2019 09:08:11 отговори + 16 5
Пфф, колкото и да се пънат, не могат да бият товарищ Леонид Брежнев по мляскане с мъже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ултра Сур 1.08.2019 02:18:03 отговори + 17 10
Да, но в Man gegen man пее "Педааааал, педааал". Така че тихо, педали, хейтъри и всякакви боклуци. Рамщайн са много отвъд вас и педерастии
те ви.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Um, Actually 1.08.2019 12:26:02 + 9 4
Само да отбележа, че явно не говориш немски и не разбираш текста на "Mann gegen Mann". Защото в песента се пее в полза на гейовете и не се използва обидното название "Педал", а се пее неутралното "Гей". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 1.08.2019 12:51:45 + 8 2
Kalte Zungen die da schlagen
Schwule,
Schwule,

Schwule си е баш педали
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Така си е 1.04.2020 22:00:47 + 1 1
Най-накрая някой с акъл! ,,Ултра Сур" е напълно прав. Стига с тези измишльотини, хората са стари приятели, допряха се хилейки са за част от секундата. Ако група с песен, намекваща ирония с типичната им неповторима бруталност и стил, наречена ,,хемафродит" е за тези неща и всички тук, в коментарите веднага ,,Обратни! Как може! Загубиха ме"...хора, вие сериозно ли? XD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 31.07.2019 23:17:19 отговори + 13 8
В България Бай Ганьо щеше да ги замери с кюфте на сцената и после да ги линчува. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 31.07.2019 23:46:03 + 24 3
Кой луд в България ще си похаби кюфтето за замеряне, вместо да си го изяде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 31.07.2019 22:56:56 отговори + 15 4
Когато поведат някой ЛГБТ парад в Москва, тогава ще ги призная за "трю"! Останалото е една гола подкрепа и добре облечена реклама! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Те го те 31.07.2019 20:15:50 отговори + 13 8
Мйетълйе, още ли искате Рамщайн на Хилсаааа? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Нехейтър 31.07.2019 19:41:49 отговори + 22 25
Хейтърчета, Рамщайн са спали с повече жени отколкото вие сте сънували и ще сънувате през целия си живот Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lesha 1.08.2019 09:23:16 + 13 4
Най-вероятно са спали с повече мъже, отколкото теб ???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да, 1.08.2019 12:02:22 + 3 3
спали са с жени, че и са си ги менкали, че и децата си не знаят кое от кой е, та и фамилиите им са омешани :-D Смешници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Така си е 1.04.2020 22:03:51 + 0 0
Извинете, ако наричате тези мъжаги обратни, не знам пропагандата на медиите докъде е стигнала с промиването на мозъци вече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 31.07.2019 19:24:31 отговори + 21 9
Роб Халфорд харесва това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 31.07.2019 23:15:47 + 10 8
Ти пък откъде си чувал за Роб Халфорд? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Скрудж 1.08.2019 05:13:24 + 8 7
Може да е чувал за Халфорд от сборника 100-те най-влиятелни гея на 20 век. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 31.07.2019 18:25:31 отговори + 20 2
Типично за Рамщайн. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inFamouzzzBG 31.07.2019 18:23:49 отговори + 19 22
Те пед*лите така или иначе си ги слушат, за къде се напъват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митака 31.07.2019 18:58:50 + 15 23
Най-големите пед*ли са хомофобите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eldritch abomination 31.07.2019 18:19:05 отговори + 21 12
Разни хора, разни идеали.
Навсякъде е пълно със п****и.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


нормален 31.07.2019 17:58:53 отговори + 20 18
Гей клуб Гейзер....с пълна сила! Отвратително! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheRedLotus 31.07.2019 17:50:19 отговори + 11 4
В такива моменти ми се иска Seth Putnam да беше още жив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хмм 31.07.2019 17:53:07 + 2 5
Защо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 31.07.2019 19:54:06 + 2 5
За да се присъедини към тях, как защо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dismember 31.07.2019 23:42:59 + 13 3
Щеше да има материал за по е два албума от по 18 минути. С хитови парчета Rammstein is gay, All Rammstein fans are gay, Making gay sex, while listening to Rammstein, Rammstein pretend being not gay, but we all know they are Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".