Китарите "Schecter" вече са на пазара и в България

9 дек 2010, 18:24 ч. 2617 / 2 10
пред./следв.
Платено съобщение 


   Дългоочакваното представяне на българския пазар на легендарните китари "Schecter" е вече факт. Фирма "Телесаунд България" ООД отвори първия магазин на "Schecter" в гр. София на ул. "Бачо Киро" No. 49 (на ъгъла с ул. "Кирил и Методий").
   "Schecter Guitar Research" или накратко "Schecter" е фирма основана в САЩ през 1976 г., като първоначалната й дейност е била производство на части за създатели на китари като "Fender" и "Gibson". През 1979 г. е произведена първата китара "Schecter". А през 1980 г. именно Mark Knopfler от DIRE STRAITS поръчва на David Schecter серия от сигнатурни китари, с които са записани и представени на живо едни от най-големите хитове на групата.
   От началото на 80-те години до ден днешен компанията "Schecter" е в непрекъснат възход, а броят на китаристите и басистите свирещи на "Schecter" се увеличава с всеки изминал ден. Американската фирма, базирана в Бурбанк, Калифорния е синоним на безкомпромисно качество и неслучайно едни от най-известните съвременни групи и солови музиканти предпочитат именно "Schecter" за свой инструмент. Музиканти като Jeff Loomis от NEVERMORE, Synister Gates и Zacky Vengeance от AVENGED SEVENFOLD, Dan Donegan от DISTURBED, групи като KREATOR, EXODUS, FEAR FACTORY, SEETHER, BLACK LABEL SOCIETY, BLEEDING THROUGH, IN THIS MOMENT, GWAR, FILTER, SUICIDE SILENCE, ELUVEITIE, DANZIG, MINISTRY, HELLYEAH, NINE INCH NAILS, LIFE OF AGONY, THE CURE, TYPE O NEGATIVE и много други.
   За българските музиканти фирма "Телесаунд" предлага също така пълна гама от китарни и бас усилватели, озвучителна техника и аксесоари на фирмите "Beta Aivin", "NUX", "LAX", "Musedo", "Kirlin", "SG Strings", "Kase" и др.
   Заповядайте в магазина, който е с работно време през седмицата от 10:00 до 19:00 ч., а събота и неделя - от 10:00 до 16:00 ч. или посетете www.telesound.bg, от където бихте могли да закупите продуктите предлагани от "Телесаунд".
   За своите клиенти Телесаунд предлага специални празнични намаления.

It's time for the Rock Rebel Revolution!
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nevermore 15.12.2010 14:44:23 отговори + 1 0
Много обичам когато в България и когато за пореден път някой като Mimi говори наизуст. Ти направи ли си труда изобщо да погледниш цени и модели? Е, аз си го направих. Цените са като в Томан. И са доста по-ниски от повечето европейски дилъри. Ама, нали държавата скапана, народа беден, търговците ни цакат. От такива мрънкала много страдаме и ще страдаме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mimi 14.12.2010 14:08:43 отговори + 0 0
Schecter не са Gibson, но по-интересното е защо в България, за пореден път, за едно и също нещо тук трябва да плащаме повече от в другите държави? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 13.12.2010 15:46:24 отговори + 0 0
Добре че не са отворили магазин на Gibson. Че тогава на Mimi инфаркта не и мърда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mimi 11.12.2010 13:04:23 отговори + 0 0
С тия цени, по-добре да не бяхте отваряли магазина изобщо. Вие нормални ли сте? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 10.12.2010 16:52:00 отговори + 0 0
Супер новина. Шектър са може би марката която предлага най-доброто отношение цена/качество в средния клас. Пожелавам ви успех ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


makeyourownbones 10.12.2010 14:16:05 отговори + 0 0
Чудесна новина, аз лични ползвам ESP LTD, но Schecter имат доста атрактивни модели! Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.12.2010 14:15:16 отговори + 0 0
@Анонимен - ROFL...

Успех! Идеалните китари в ценовите си класове!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 9.12.2010 22:36:56 отговори + 0 0
Момчета, желая ви усех! Току срещу моя офис сте и сте си баш на пътя, на никакъв ъгъл. Жалко само, че не мога да ви стана клиент, щото сте големи симпатяги!
Поздрави...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lambels of Jacksonvi 9.12.2010 20:11:10 отговори + 0 0
The Bloodline^^ Arghhhh Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2010 19:55:11 отговори + 0 0
Long live Jackson!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".