K.K. Downing казва, че ще свири с JUDAS PRIEST при въвеждането им в Залата на славата

15 окт 2022, 10:04 ч. 1063 / 13 1
пред./следв.

   Бившият китарист на JUDAS PRIEST K.K. Downing е потвърдил пред "Ultimate Classic Rock", че ще свири с групата при въвеждането ѝ в Залата на славата на рокендрола на церемонията следващия месец.

   Музикантът коментира, че бандата ще има осем или девет минути на сцената и той "дори няма да има време да се изпоти". Но основната цел е JUDAS PRIEST да се представят по начин, показващ легендарния им статус. Китаристът допълва, че и барабанистът Les Binks, който свири с групата само от 1977 до 1979 г., също ще е част от изпълнението. Самият K.K. има предълъг стаж с JUDAS - от 1969 до 2011 г.

   Ние гледахме JUDAS PRIEST на живо през това лято - на фестивала "Midalidare Rock" през юли. Гостуването бе част от юбилейното турне за 50-годишнината им.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 20.10.2022 22:59:52 отговори + 3 0
Чудесно. А иначе Judas отдавна са се доказали. Няма какво да доказват на когото и да било. Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".