KK'S PRIEST миксират дебютния си албум

2 сеп 2020, 13:58 ч. 775 / 5 4
пред./следв.

   По-рано тази година бившият китарист на JUDAS PRIEST K.K. Downing създаде нова (супер)група, при това с екс-фронтмена на JUDAS Tim "Ripper" Owens на микрофона, както и барабаниста Les Binks, участвал в записите на албумите на британските легенди "Stained Class" и "Killing Machine". Формацията носи символичното име KK'S PRIEST, а съставът ѝ се допълва от басиста Tony Newton (VOODOO SIX) и A.J. Mills (HOSTILE) - китари.

   Музикантите вече са записали материала за дебютния си албум, който ще бъде издаден от "Explorer1 Music Group". Предстои да бъдат разпространени подробности за творбата. Бандата планира и специални концерти, на които ще отбележи 50-годишния юбилей на JUDAS PRIEST. На тяха ще се изпълняват класически песни на легендарната банда, плюс част от новите парчета на KK'S PRIEST.

 

още за:

Kk's Priest


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTfan 2.09.2020 19:17:09 отговори + 6 1
K.K. е як пич! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 2.09.2020 14:25:11 отговори + 15 2
Един албум, който чакам осторожно. Така горещо ми се слуша добрият стар хард и хеви, а К.К. е способен да направи нещо доста добро. Очаквам да не ме разочарова, както очаквам и биографията на Халфорд да не ме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 2.09.2020 14:37:04 + 13 1
Купи си и биографията на КК, също е интересна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 2.09.2020 16:35:40 + 13 3
Отдавна я изчетох, но не ми допадна това, че е критичен към всички от бандата, но не и към себе си. Доста мрънкане има, а липсват подробности за бизнес неудачите му, за разпордажбата на сценично облекло и китари, както и за продажбата на правата върху над 110 парчета, чийто съавтор е К.К. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".