KK'S PRIEST отлагат дебютния си албум за октомври

22 юли 2021, 17:18 ч. 774 / 2 6
пред./следв.

   Новата група на бившия китарист на JUDAS PRIEST K.K. Downing с екс-фронтмена на легендарната банда Tim "Ripper" Owens и др., KK'S PRIEST отлага издаването на първия си албум от 20 август за 1 октомври.

   Не се посочват причините за забавянето на диска със заглавие "Sermons of the Sinner". Феновете вече имаха възможност да чуят онлайн няколко от песните. Траклистът е както следва:

01. Incarnation
02. Hellfire Thunderbolt
03. Sermons Of The Sinner
04. Sacerdote Y Diablo
05. Raise Your Fists
06. Brothers Of The Road
07. Metal Through And Through
08. Wild And Free
09. Hail For The Priest
10. Return Of The Sentinel

 

още за:

Kk's Priest


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Oxoboxoq 24.07.2021 07:48:53 отговори + 3 6
Целият тоя албум е абсолютен пълнеж, никому ненужен... не знам какво толкова се прехласват някои по него... Просто си пуснете албум на Джудас с Рипъра и ще усетите разликата. А КК като толкова много е искал да е в Джудас, ми да не беше напускал....

и сега ще пише, че този коментар съдържа твърде много негативни оценки...@werock: просто всеки има право на мнение, различно от вашето... коментар се скрива като/ако съдържа обиди и/или нецензурни изрази.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 23.07.2021 11:49:05 отговори + 3 3
Това не може да е Джудас, защото Джудас има винаги нещо повече. Дори да направи по- обикновена песен, Джудас ще вложи нещо малко отгоре и песента става много добра и слушаема. Например Спектър. Освен това имат Роб Халфорд, а като го имаш е много добре. Не случайно доста от кавърите на Джудас от известни групи звучат сравнително добре, докато не дойде времето за вокала. Тогава и най- известните групи са ....недобре /с някои изключения/. Това тук не е Джудас, няма как да е. Който толкова го харесва, неща си го слуша. И още нещо. Който неистово, и от десетилетия, иска на напуска Джудас, е съвсем свободен да го направи. Ама като го направи, да си носи последствията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 22.07.2021 20:44:41 отговори + 5 13
Еми, разбира се, че ще го отложат... Втори Джудас никому не е необходим! Слушах всички песни пуснати преди албума - тотална скука!!!!! Усещането Deja Vu е във всеки акорд. Джудас са ЕДИНСТВЕНАТА ГРУПА. Останалото са тъпи клонинги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

верно ли? 22.07.2021 21:36:42 + 5 1
И като го отложат с месец и половина няма ли да го има?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 22.07.2021 19:52:15 отговори + 8 3
Жалко, бях адски надъхан след като чух трите супер парчета за този албум. Поне е само с един месец, дано не стане повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SENTINEL 22.07.2021 18:12:36 отговори + 4 17
Направо го отменяй! Джудас ми е любимата група и не искам да слушам евтини кавъри! А тия маркетингови номера са безсмислени ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".