Класическият състав на BIOHAZARD композира нов албум

17 авг 2023, 07:44 ч. 334 / 9 0
пред./следв.

   Събралият се класически състав на американските хардкор легенди BIOHAZARD - Billy Gradziadei (китари/вокали), Bobby Hambel (китари), Danny Schuler (барабани) и Evan Seinfeld (вокали/бас) - е започнал да "сглобява" идеи за нови песни през последните няколко седмици.

   Новината съобщават Hambel и Gradziadei в скорошно интервю. Засега обаче няма яснота кога може да се очаква издаването на диска. Същевременно бандата продължава реюниън турнето си в Северна Америка. През септември има няколко дати, на които BIOHAZARD ще бъдат специални гости на концерти на MEGADETH.

 

biohazard band

още за:

Biohazard


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".