Класическият състав на KROKUS се събира, планират нов албум

20 апр 2008, 20:03 ч. 257 / 7 0
пред./следв.
Швейцарските хардрокери KROKUS, които няколко месеца бяха в "артистична почивка" - причината да не гостуват в Каварна на 6 май, обявиха, че се завръщат в класическия си състав. Marc Storace (вокали, 56 г.), Fernando Von Arb (китара, 53 г.), Chris Von Rohr (бас, 56 г.) и Freddy Steady (ударни, 55 г.) са отново заедно и ще изнесат единствения си оставащ концерт за тази година на 2 август в Берн. След това бандата ще се посвети на създаването на нова студийна творба, която може да се очаква около средата на 2009 г.

   Вместо KROKUS, на 6 май в Каварна ще свирят финландските пауърметъли SONATA ARCTICA.

още за:

Krokus


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".