Клавиристът на VANDEN PLAS напуска след 30 години с групата

23 яну 2023, 07:03 ч. 340 / 13 0
пред./следв.

   От лагера на германската прогресив метъл група VANDEN PLAS съобщават, че клавиристът Gunter Werno (на снимката - най в дясно) е взел решение да я напусне.

   Музикантът е предприел тази стъпка след повече от 30 години в състава на бандата, но това няма да е краят на съвместната им работа. Gunter и VANDEN PLAS ще продължат сътрудничеството си, когато групата свири рок оперите си в театри и изнася постановки.

   VANDEN PLAS коментират още, че са били горди с постоянния си състав в продължение на три декади. Но нищо не е вечно. Те ще продължат дейността си и ще потърсят нов клавирист.

 

vanden plas 2022



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".