Клавиристът на WHITESNAKE напуска, за да развива соло кариера

13 сеп 2010, 19:42 ч. 238 / 5 5
пред./следв.
Клавиристът Timothy Drury (на снимката) е решил да напусне WHITESNAKE, за да се съсредоточи върху самостоятелната си кариера. Последните 7 години, които Drury прекара при "Бялата змия" за него остават изключително приятни и ползотворни, но той иска да поеме по-различна пътека и да се изявава и в други области на изкуството. В т. ч. е и фотографията, като в момента Timothy подготвя своято първа фотоизложба. Лично David Coverdale благодари на вече бившия си клавирист и му желае успехи. В момента WHITESNAKE ще се съсредоточат върху довършването на новия си студиен албум, преди да започнат търсенето на заместник.

   Това е трета кадрова промяна за WHITESNAKE през тази година. През юни групата бе напусната едновременно от басиста Uriah Duffy и барабаниста Chris Frazier.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bad Attitude 15.09.2010 05:44:35 отговори + 0 0
Ама вие какво сте тръгнали да мрънкате - нямало уйатснейк има само ковърдейл... Замислете се, че повечето от останалтие стари банди се крепят на авторитета на един човек.. Ако УАСП остане без блеки, няма да има УАСП, но това значи ли че няма УАСП, има Блеки.. Тва е се едно Ангъс да напусне ДИ СИ, ще има ли банда след това - едва ли.... просто тва си е гъзария някой музикант да почне солова кариера, а и Ковърдейл едва ли позволява на музикантите си да развиват свои идеи... той е като Лени Уолф от КИнгъм кам - пише музиката на всички, дори на барабаниста! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eXasis 13.09.2010 23:52:08 отговори + 0 0
Всичко на всичко остана Doug Aldrich от току-що утвърдилите се в групата. Тъкмо си мислех, че ще се заформи най-сетне сериозен състав, ама за няма и два месеца всичко се пръсна. Ковърдейла нещо хич не ги жали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Груз 13.09.2010 22:27:33 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-09-13 22:10:58
вече няма уайтснейк - има само ковърдейл

Ми то винаги е било така.Дейвид ги сменя непрекъснато баси и човека.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.09.2010 22:10:58 отговори + 0 0
вече няма уайтснейк - има само ковърдейл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.09.2010 21:52:14 отговори + 0 0
Човеко се осъзна на време! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".