Клавиристката на LORDI напуска групата

25 юли 2012, 15:24 ч. 294 / 7 3
пред./следв.
Дългогодишната клавиристка на финландските "монстър метъли" LORDI - Awa - обяви, че е решила да напусна бандата. Последната й изява с групата пред публика ще бъде на 11 август на концерт в Рованиеми, Финландия, с който LORDI ще отбележат своята 10-годишнина. Awa се присъедини към LORDI през 2005 г. и участва в три техни албума. Останалите музиканти вече са намерили заместник, с когото ще запишат следващата си творба през тази есен. Очаква се дискът да излезе през 2013-а. Когато дойде време LORDI да разкрият новите си маски и костюми, свързани с бъдещия албум, ще бъдат обявени и новите "герои" - зад клавишните и ударните.
Awa, Lordi

още за:

AwaLordi
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


poli 17.12.2012 17:35:20 отговори + 0 0
ка може да напустне ама бе ей и кита си замина сега групата без тях е едно нищо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2012 18:00:13 отговори + 0 0
Що пък да е супер, кво не й харесваш на Awa? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.07.2012 18:58:15 отговори + 0 0
Супер новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".