Клуб "Pork Pie" открива концертния сезон с ARTERY

6 юни 2012, 09:24 ч. 305 / 4 4
пред./следв.
Концертът на ARTERY ще бъде първи за новия сезон за "Pork Pie" в Борисовата градина, София. Клубът старитара своята лайв програма от тази сряда - 6 юни. За началото на лятото на 2012-а организаторите ще посрещнат посетителите си с още по-голяма сцена и стабилен звук. ARTERY са вече в София и усилено репетират за предстоящото четиридневно турне. Групата не се е събирала от миналия април, когато подгря GUANO APES в София, но няма самостоятелни изяви от пролетта на 2010-а. Обиколката стартира тази сряда от София, продължава последователно на 7-и във Варна, 8-и - Велико Търново и завършва на 9-и в Бургас. Цената на билетите за всеки един от концертите е 6 лв., а закупуването им става на място в клубовете – съответно по реда на градовете "Pork Pie", "Three Lions Pub", "BO4" и "Groovy Music Club". В София гост на ARTERY ще бъде една от най-твърдите български групи - O.H. Те започват в 20:30 ч., а вратите на "Pork Pie" ще отворят час по-рано - в 19:30. В Търново непосредствено преди основната банда ще забият МУРЗИЛКА. В останалите градове концертите ще стартират малко след 22:00 ч.
artery club tour

още за:

ArteryPork Pie


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


teodoros 6.06.2012 16:14:17 отговори + 0 0
ше се убием довечера Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 6.06.2012 14:01:34 отговори + 0 0
Хахаха, така излиза. Дано днес пропусне, че забелязах, че съм си пробил кецовете онзи ден и не ми се дивее с мокри чорапи... пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 6.06.2012 10:58:34 отговори + 0 0
При вас в София май всеки ден вали
Особено като има концерти, хихих.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 6.06.2012 10:05:11 отговори + 0 0
Дано не ни завали днес в София Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".