Клубните концерти на ФСБ в София се отменят окончателно

17 мар 2021, 15:34 ч. 929 / 8 4
пред./следв.

   От "Sofia Live Club" разпространиха следното съобщение:

Скъпи приятели,
С огромно съжаление, но с мисъл за здравето на всички, трябва да ви съобщим, че предвид нестабилната епидемична обстановка в страната вече цяла година, покачващият се брой на новозаразените с COVID-19 за пореден път и строгите ограничения в капацитета за провеждане на събития, се наложи да вземем тежкото решение да отменим двата, дългоочаквани и три пъти отлагани до сега, ексклузивни концерта на легендите от FSB.

Знаем колко разочароваща е тази новина за всички фенове, които вече година очакват с нетърпение това уникално събитие, повярвайте ни за нас също е такава, но знаем и колко важно е да можеш да се насладиш на толкова специален концерт без притеснения, ограничения и несигурност. Затова си запазваме правото, в едни по-добри и спокойни времена, да успеем да ви се реваншираме подобаващо.

Музикантите от ФСБ изразяват своята специална благодарност за проявеното от вас и Sofia Live Club търпение при трикратното отлагане на концертите и се приобщават към съображенията за взетото решение, с надеждата скоро “пак да се прегърнем в нашия любим клуб”!

Бъдете здрави и се пазете!

* Закупените билети може да върнете на касите, от които са закупени или да се свържете с Eventim до края на м. май 2021 г.!

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 18.03.2021 11:15:44 отговори + 6 0
Заслужават уважение зарди това, че поемат отговорност за такова неприятно, но адекватно решение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 18.03.2021 10:16:56 отговори + 8 3
А къде е Незнайко да обясни колко хора са ваксинирани и как всичко ще е розово? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 18.03.2021 17:28:59 + 5 10
Ето заповядай:

Ваксинирани 350 702 души.
Новият локдаун е само за 10 дни.

А ти от кои беше? Дето казват, че това е само грип, че изобщо го няма и с ваксините Бил Гейтс ни чипира? Или че до 2030 година няма да има концерти?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 19.03.2021 09:49:14 + 1 3
С днешна дата - ваксинирани 356 052 души. С 5 350 повече от вчера. След временното спиране на ваксиниране с Астра Зенека от ЕС я разрешиха отново.

И виждаш ли - аз проявявам култура и ти отговарям на въпроса. Но ти на моите въпроси не отговаряш...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".