KOBRA AND THE LOTUS ще издадат нов албум следващия месец

10 май 2014, 10:40 ч. 157 / 2 2
пред./следв.

   Канадската метъл банда KOBRA AND THE LOTUS ще издаде новия си студиен албум, озаглавен "High Priestess", на 24 юни в Северна Америка чрез "Titan Music". Продуцент на творбата е номинираният за грами Johnny K (MEGADETH, DISTURBED, THREE DOORS DOWN). За промоцията на диска KOBRA AND THE LOTUS се включват като съпорт на турнето на легендите KISS и DEF LEPPARD през предстоящото лято.

   Фронтдамата на групата Kobra Paige гостува в България през март с турнето "Metal Allstars".

 

high priestess

още за:

Kobra And The Lotus


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Саймън 10.05.2014 15:49:01 отговори + 0 0
коВра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Go60 10.05.2014 14:40:04 отговори + 0 0
Много е готина тази Шакира, гледах я на метъл ол старс-а в Рига. Шоуто там беше уникално изпълнено и нямаше нито една от спънките, за които четох в софийското издание. Максимум 5 минути имаше между отделните изпълнители, шоуто продължи точно 4 часа (даже ми се стори, че е повече от предвиденото, защото и бис нямаше) и всички музиканти се раздадоха на макс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".