Kolektiv-на еуфория и висок фестивален дух в първия ден от "Arte Feastival"

21 авг 2021, 17:56 ч. 810 / 9 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вчера с изключително позитивна енергия и висок фестивален дух стартира АRTE Feastival – семеен празник за малки и големи, приятелски компании и цели семейства, който се провежда три дни във Велинград.

Любимата на толкова българи босненска банда DUBIOZA KOLEKTIV хвърли в чиста еуфория публиката, дошла за първия ден на най-големия фестивал в страната това лято. Освен тях, на основната сцена се качиха Kонтрол, които представиха както легендарните си хитове, така и песни от чисто новия си албум: Червената книга, изключителните Dub Pistols и кралят на мелодичния хаус Sandy Rivera. На Young Power Stage в младежката част на ARTE Feastival публиката се забавляваше с Михаела Маринова и 100 Кила.

Магическо училище, танцови демонстрации, арт активности за деца и възрастни, атрактивни кулинарни демонстрации, много танци и много усмивки – целият петъчен ден във Велинград носеше приятелска енергия и празнична атмосфера, знак, че това, което се случва, дава старт на нещо важно и позитивно.

Днес на сцената за дебюта на амбициозния нов български фестивал ще се качат Деси Добрева, DIAN SOLO, Керана и Космонавтите, Djaikovski, Goran Bregovic и DJ Mahmut Orhan. В зоната на фестивала за комедийни стенд-ъп спектакли Comedy & Cinema Club, публиката ще може да гледа Царете на комедията – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Георги Мамалев, Сценична треска със Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова и Димитър Иванов – Капитана, а на Young Power Stage за младежите ще пеят – Михаела Филева, DARA, Павел и Венци Венц. Партито продължава и в неделя.

Програмата на основната сцена по дни и часове на ARTE Feastival за оставащите два дни тук:

21.08. Събота

16:00 Деси Добрева + DIAN SOLO
18:00 Керана и космонавтите
19:30 Djaikovski
21:30 Goran Bregovic
23:15 DJ Mahmut Orhan

22.08. Неделя

17:45 Love Itoya
19:15 De Phazz
21:00 Morcheeba
22:45 DJ Roger Sanchez

 

Снимка: Илиян Ружин



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sixxx 23.08.2021 10:31:56 отговори + 3 0
Дубиоза разкъртиха. Организацията на фестивала беше топ. Мястото също беше много подходящо.Супер, че ще го има и догодина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Georgi Velev 22.08.2021 17:52:29 отговори + 6 0
Dubioza са в топ форма и се раздадоха на максимум, много як концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 22.08.2021 12:25:21 отговори + 11 2
Дивна халтура. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дъртия 22.08.2021 09:27:17 отговори + 8 0
Контрол размазаха. ДК бяха перфектни. А вие нямате собствен репортаж? Жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".