Кольо Гилъна пее хитове на КОНТРОЛ след 10 години

9 мар 2015, 11:16 ч. 1689 / 7 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Идва най-щастливият ден за всички фенове на българското кино и на хитовете от времето, когато пънкът и рокенролът бяха млади. На 15 март в бар Rock IT, след 10 години почивка от сцената, Кольо Гилъна ще възроди легендарното име КОНТРОЛ, рамо до рамо с верния си музикален авер Владо Попа. Няма да липсва и друго важно лице от историята на бандата – забавният Пецко. Музикантите ще забият класиките на КОНТРОЛ, ХОЛЕРА и някои други култови БГ банди, по които носталгията е вечна. Ще звучат "Леле како", "Най-щастливият ден", "Моя милост, себе си и мен" и  много други. Вдъхновението за тази еуфорична за българските фенове инициатива, е 19-ият Международен София Филм Фест, посветен на 100-годишния юбилей на българското кино. По време на купона ще се прожектират кадри от най-култовите български филми и ще бъдат засечени именити персони, както от българската, така и от чуждата кино гилдия.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Плешив Цензор 10.03.2015 08:51:50 отговори + 4 0
Значи, имаме два Контрол-а и резултатът е 2:2 - решаващата дума е на Крезо
Айде сега да видим кой ще избере!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 9.03.2015 15:52:32 отговори + 7 1
Къв друг Контрол бре хора? Контрол е един и е само с Кольо. Опитите за друг вокал винаги са приключвали плачевно..кви нови песни кви пет лева... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лачирейс Кучев 9.03.2015 14:02:42 отговори + 2 2
http://www.werock.bg/novini/revyu-s-milena-kontrol-i-hipodil-napalniha-dogore-zimniya-dvoretz-v-sofiya?id=11548

Сега 2019 ли сме? Кога стана дейба, трябва да спра пиячката явно...

Кольо, Кольооо... Велик си и велик ще си останеш, ама... пак цигански номера и малоумен ПийАр, хахаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да бе, да! 9.03.2015 11:53:13 отговори + 9 1
Как след 10 години???
Няколко пъти го гледахме в последните години с Контрол
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 9.03.2015 11:50:52 отговори + 6 3
Петерчоо,смешен си......оди си слушай новите контро-елеци! Няма Кольо, няма Сепултура! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Peter Pan 9.03.2015 11:44:07 отговори + 3 15
Тия двама дилетанти имат ли ясна представа, че има действаща група Контрол, която записва и нови песни, които са по-добри от всичко, излизало под това име в последните 20 години? И да, докато Кольо си остава лицето и гласът на Контрол, след цялата му статичност в последните спорадични концерти на групата с него (които са В рамките на тези 10?? години), смело твърдя, че Иван Гатев е повече от адекватно решение. А Пецко е кръчмарска певица.
Жалки сребролюбни напъни в селташки бар.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Плешив Цензор 9.03.2015 12:25:15 + 7 2
Точно Иванчо е „кръчмарят“ тука - не може всяка седмица да правиш трибют я на Елтън Жон, я на некоя друга естрада и след това да претендираш, че пееш пънк, със заучена хореография и „небрежност“.
Като не ти идва отвътре, не става - Контрол не е естрада, че гласовите умения да имат някакво значение и т.н...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter Pan 9.03.2015 12:58:48 + 5 7
Всъщност, съгласен съм с теб. Но гледах няколко пъти Контрол с Иван и да ти кажа, изглеждат и звучат доста живи. Добре им се е отразило това вливане. А за десетте години на няколкото риюниъна така и не направиха нищо ново. Сега вече имат 2 нови песни и работят по още доста. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".