КОНКУРЕНТ няма да подгряват AC/DC в Букурещ заради инцидент с басиста им

16 май 2010, 16:48 ч. 753 / 9 81
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   След грандиозния, напълно разпродаден концерт на Националния стадион "Васил Левски" в София този петък, AC/DC се готвят да превземат и Площада на Конституцията в Букурещ, където по традиция се организират най-мащабните концерти в Румъния. Днес там десетки хиляди фенове ще очакват легендарният рок влак да спре на втората си спирка от последната обиколка на бандата в маршрута на "Black Ice Tour". След Букурещ групата ще посети още 13 държави преди финала на турнето.

   Поради мащаба на сцената на AC/DC и времето, необходимо за построяването й, пред групата се движат три екипа сцени, които се монтират в няколко държави едновременно. Сцената, построена в Букурещ идва директно от Австрия, от където пристигна и конструкцията за концерта в София. Продукцията за това това турне, обаче е само една за всички концерти. Озвучаването, осветлението и сценичния дизайн се демонтират буквално за часове след всеки концерт, за да пристигнат навреме за следващия.

   В Букурещ преди AC/DC на сцената ще се качат DOWN, които не успяха да минат през България заради други ангажименти. КОНКУРЕНТ няма да могат да се изявят пред публиката в северната ни съседка, поради инцидент с басиста на групата в последния момент, който отложи заминаването им.



   У нас грандиозният и рекорден по посещаемост концерт на австралийските рок динозаври в петък, 14 май, все още отшумява, като преобладава еуфория и радост от провеждането му (репортаж, снимки).



AC/DC в София, 14.05.2010


Коментари   (81)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


министър 24.05.2010 00:11:31 отговори + 0 0
Ха каква контузия вчера го видях нищо му нямаше явно хората си правят вятър на устата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 20.05.2010 20:36:35 отговори + 0 0
maidenfen, не знам в какво се опитваш да убедиш хората тук, но, както е видно от птичи поглед, не успяваш.
Нищо против Конкурент, де, обаче около това подгряване просто ПРЕКАЛИХА с изцепките. Единствената група, която можела да се мери с тях, била AC/DC, имали някакви тефтери, с които щели да изпоразведат България, ония, които не ги харесвали, били не-знам-си-какви... `айде малко... А? Имаме много по-добри популярни групи, които са много по-достойни да подгряват група от такъв ранг. БТР и Ахат, например, да ме прощават несъгласните - поне авторската им музика си е авторска, по-добри са наживо, не ги издават от "Пайнер"(да, важно е) и, най-важното, организаторът на концерта не им е бивш член, та да се разсмърдят хората по форумите, че групата били нагли връзкарчета.
А с онзи клип на "Чакам други дни" какво трябваше да докажеш? Освен че на Анчев му трябва да каже на публиката да аплодират AC/DC, та да чуе малко ръкопляскания? Ако не забелязваш, само хората, които са съвсем близо до сцената, пляскат, и то след хиляди подканяния от страна на певеца. Самата песен не е нищо особено... Е?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

наблюдател 19.05.2010 17:33:25 отговори + 0 0
май верно ще се окаже, че краставите магарета...к'во беше - Емо си е намерил китарист, който е по-голям позьор и раздувка от него самия. това си е постижение! ама си отиват - пу,пу,пу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2010 21:31:05 отговори + 0 0
фуск офф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

spoker 18.05.2010 19:17:17 отговори + 0 0
Жалкото е,че точно когато идват такива големи банди в България лъсва тъжната истина,че наистина няма кой знае какъв избор от рок групи,които да бъдат що-годе адекватен избор за един такъв концерт.Просто като гледам какво се случва като посещаемост по клубовете(почти нулева) с тъга мога да кажа,че рокът тук отдавна е отишъл в девета глуха,и това си е. Това,че на концерта на ACDC или някой друг подобен се събират много хора за съжаление не е критерий,че нещата били отивали на добре.Това са легендарни групи,с по 30 години на сцената,идват по един път и естествено е,че ще има голям интерес,но когато двата часа шоу приключат илюзията си заминава и на нейно място остава суровата действителност-групите,които свирят по бг клубовете(в това число и по-долуизброени такива) събират едва по двайсетина души публика,от които повечето са роднини и приятели!И не мога да кажа ,че проблемът е само във връзкарството,безпорно него си го има за съжаление,какъвто беше случаят с Конкурент, все пак основният критерий е,че ако хората по принцип имаха интерес към тях щеше да има повече посещаемост по клубовете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maidenfen 18.05.2010 19:02:33 отговори + 0 0
kolev ще ти отговоря в твоя стил
Горко ви вам грешници.Дяволът изпраща разярен звяр защото знае,че времето ви изтича!Оставете този,който ви говори божията истина!За да освободи вашите грешни души и да ви пречисти от злобата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kolev 18.05.2010 17:52:41 отговори + 0 0
фен на мейдън - защитнико на праведната истина, показващ ни пътя към Просветлението и освобождението на грешните ни души - гарантирам ти, че толкова помия и нкритика ще се излее върху всяка БГ или неБГ група, която излезе и за приблизително 40те си минути участие обърка над 50% от материала си, а сеъщевременно демонстрира претенции до небето. Готов съм даже да се подпиша под това си твърдение. Сега ще можеш ли да спиш спокойно най-накрая, барем и ние да се успокоим, че само те мислим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 18.05.2010 16:45:56 отговори + 0 0
Подозирам, че нехаресвайки рок титаните, попадам автоматично в графа "разбирачи", та да кажа- никога не ми е допадала идеята, че има нужда от "подгряване". СИГУРНА съм, че публиката на ДиСи няма нужда от подгряване и нямаше да пукне от скука, ако липсваха адреналинките от Конкурент. И тъй- не се сещам за БГ група, която би ме "загряла" истински преди ДиСи, почти не се сещам и за БГ група, която би ме подразнила повече от Конкурент, пак преди ДиСи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LynyrdSkynyrd 18.05.2010 15:44:07 отговори + 0 0
Хаха прочетох следното нещо "хората НЕ ИСКАТ и да чуят за Конкурент. Вместо да се опитваш тук да променяш мнението и музикалните предпочитания на една почти неизброима камара народ". Ти жено. как може да говориш от името н 60 000 души, или от 50 000, или от 40 000??? Докато чета коментсрите си давам сметка, че пвоечето както хвйтърски, така и защитаващи Конкурент се въртят около 5-10 души, които по цял ден се чуват кво да правят и здраво хейтват от завист. На клипа се вижда ясно, че публиката се кефи, а и аз лично бях в фронт ъф стейджа и помня отлично какво масово изкуфяване беше. Много ми еинтересно кои банди биха предложили всички тука разбирачи за подгряване на AC/DC ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maidenfen 18.05.2010 15:27:14 отговори + 0 0
Отлично знам ,че е така,но има друг човек ,който е взел оригиналното название maidenfan.Така,че аз за да се разгранича си избрах това което е най близо.За мен няма проблем ,че се пиша по този начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rocka-rolla 18.05.2010 15:17:37 отговори + 0 0
Абре, стига, бре- тук се коментира са или напротив Конкурент (не)кадърни. Като имат жени, деца и фикуси и всички те са травмирани, че феновете (с изключение на мейдънфен) ги смятат за бездарници- да бегат на терапия. Тук, ще знеш, не е форум на група за взаимопомощ "Анонимни бездарници". И вземи най-накрая си напиши правилно ника, ако имаш предвид, че си фен, разбира се, защото написано fEn, със Е, означава "блато, мочурище". Аааааа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maidenfen 18.05.2010 15:02:16 отговори + 0 0
Анонимната виж кво щи кажа.Първо не ме обиждай на безмозъчен!Аз защитавам позиция,но не съм обидил никой тук,това говори колко ти е възпитанието.Второ помията беше най голямата,която съм виждал за толкова години за една българска група.То не бяха тъпашки коментари ,групи във фейсбук,че не искаме Конкурент да подгряват и т.н.АЗ ще чакам с интерес ,когато дойде друга голяма група за концерт тук ,какви ще бъдат коментарите за българския съпорт ,та било те и да не са Конкурент!Трето: не съм "Най големия фен на Конкурент",както ме окачествяват,но зависта и човешката злоба нямат край,затова аз ще ЗАЩИТАВАМ докато всички ПЛЮЯТ.Всички вие ,които нападате ,бих искал да се поставите на мястото на тези хора и да ви видя после след толкова помия от вестници,форуми и фейсбук групи ,дали ще ви е приятно след такава психоатака.Или вие си мислите че тези хора нямат чувства?Че те нямат семейства и на тях и е много приятно да четат простотиите ви ли?
Като искате да избивате комплекси за вашите собствени неудачи не го правете на гърба на другите!
Защото не знаете със колко труд се стига до голямата сцена и до такъв съпорт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2010 14:04:36 отговори + 0 0
Ееееееееееее! Тук се препълни с безмозъчни досадници като тоя maidenfen. Човече не разбра ли, че хората НЕ ИСКАТ и да чуят за Конкурент. Вместо да се опитваш тук да променяш мнението и музикалните предпочитания на една почти неизброима камара народ, що не се напънеш малко и не дадеш полезен съвет на любимата си група, а именно - да уважават мнението на негово величество ФЕНА. Групи на бг сцената с лопата да ги ринеш и Конкурент съвсем не са най-критикуваната банда, всички тия групички които са тръгнали да правят трудно смилаема музика ги наливат яко, но веднъж не съм чула някой от тях да се разхленчи и да се разписка. Достойно и с разбиране си преглъждат негативните мнения. "Разбираме ви пичове, че не ви харесва това, което правим няма и да ви насилваме да ни харесате, а на останалите благодарим".

Линкове ми напускал. Кадърни ли били Конкурент? Да съм видела, да съм критикувала, бла-бла... Я бягай оттук! Въобще не ми се занимава с тази група. В какво се измерва това нещо кадърността? В килограми ли? Не съм музикант, въобще не разбирам кое е добре изсвирено, кое е зле изсвирено, аз съм си най-обикновен фен и ме интересува единствено дали ще ми хареса или няма да ми хареса и самото изпълнение е една минимална част от цялата картинка, важно е и сценично поведение и отношение към феновете и изявления пред медиите, важно е дори с кого си си имал вземане даване. Метъл фенът е капризен, не го ли разбра!? И няма нищо по-трудно от това да го разочароваш или разгневиш, или отегчиш, стига само да си Емо Анчев примерно.

Намери себеподобните си, потопете се в една задушевна обстановка, обсъждайте албумите и песните на любимите си рок ТИТАНИ Конкурент и се разкарай оттук! Хората искат да си изкажат и добрите и лошите впечатления от този концерт без да се чувстват насилвани от някой, който си вярва, че е способен да променя мнението и вкусовете на хората.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кольо 18.05.2010 13:25:07 отговори + 0 0
добре бе, пич - всички разбрахме, че си най-големият и верен фен на конкурент. очаквай гоцето да те закачи с орден стара планина в близките дни.
като сме на темата що не качиш видео материал на песните, които объркаха? или май 60 000 души са чули грешно нещо...случват се и такива разминавания
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maidenfen 18.05.2010 12:59:01 отговори + 0 0
http://vbox7.com/play:998cf621
Айде критиците да налазват.Чакам мнение колко уж "бездарни" са Конкурент
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Зорница 18.05.2010 12:41:24 отговори + 0 0
Аз съм абсолютно съгласна с долното мнение.Едно е да ОКРИЕШ една група съвсем различно е откровено да я избутваш нагоре независимо от това доколко има качества. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 18.05.2010 12:01:09 отговори + 0 0
Анонимен И разочаров

Има лееека разлика между това да ОТКРИЕШ и лансираш група, защото смяташ, че е добра (както ти си открил Дейли Нойз Клуб, но нямаш, за нещастие, възможностите да ги лансираш) и да спуснеш, подбутнеш, нахакаш, натресеш група, защото по едно време сте имали сантиментални ракиено-салатени емоции заедно. Примерно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deathtoall 18.05.2010 11:34:54 отговори + 0 0
може, може да са ги избрали. но като гледам бързо си поправиха грешката, за не стават фалове и на румънска сцена. факт е, че свириха с гъзовете си. по принцип не съм фен на музиката на конкурент, но поне ако си бяха изсвирили парчетата правилно, не мисля, че щеше да има толкова разочаровани. но прави много лошо впечатление когато отиваш толкова неподготвен на такова събитие - нали имат претенции за голяма и сериозна бг група? ами да ги покрият поне на 1% тогава...всичко останало е проява на неуважение към феновете им и към тях самите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен И разочаров 18.05.2010 08:27:22 отговори + 0 0
Да наистина има много български КАДЪРНИ млади рок банди,като например Alley sin, Wartime и Daily Noise Vlub които свирят адски добре и имат убийствени авторски парчета и заслужават тласък, но за съжлаение няма кой да им го даде... Но липстаа на връзки не е причината. Причината е тенденцията в музиката, която се наблюдава от няколко години насам. Защото по малките градски метъл барове и клубуве, където всъщност изгрява тази музика и където закоравява една банда, в тези клубуве се търсят единствено мош и грух-грух грайнд и хардкор банди. Музика, която според мен убива всичко мелодично в една песен, и музика, в която всеки може да стане музиккант, стига да има инструмент. И така кво се получава, обиташки банди свирятп о клубоветеи зарибяват младите фенове, а кадърните музиканти сепробват да пробиват, набутват с с адски8 много пари за да издадат EP или албум, както по-горните три от мен изброени и накрая получават в замяна слаб интерес, както от медии, така и от клубове. Защото за Daily Noise Club съвсем случайно намерих тази адски добра банда, в която има толкова много бира! Знаете ли как я откриох ми на концерт случйан осе засякох сн еин член, куфяхме и той ми подари техен диск.. Така че се надявайте бъгларската музика, хубава бъгларска музика да изгрее, надявайте се ама няма да стане, докато има "затъмнение" на хубавите банди винаги ще е така. Защото е лесно на з рок да пускат посредствени банди като ОД КРю, които печелят от крадения имидж на Пантера, а не могат да пуснат един чист авторски рок енд рол. А за връзките - те са наистина важни. Има адски много банди, които са изгряли, благодарение на големи. Cinderella изгряват благодарение на БОн Джоуви, който случайно ги вижда да свирят в Емоайър РОк КЛуб, от там на сетне им осигурява договори, помага им с пари и им осигуряа участия.. ии сега Cinderella са една от най емблематичните щатски глем и рок енд рол банди, а от скоро са и в турне.... Друг пример искате ли? Giuffria е банда открита от Джийн Саймънс и финансирана от Саймънс Рекърдс, в момента някои от членовете на Giuffria свирят в банда наречена House Of Lords, която е доста популярна на запад, но повечето от тука едвали са я и чували, защшото са тесногърди за новата музика... Няма какво повече да коментирам, на една банда трябва да и се помага и трябва да има връзки, защото иначе няма никога да изгрее. А в момента на рок енд рола му е ош по трудно с цялата хардкор и грайнд помия, която сввири по клубовете музика, която се върти около една струна и около вокали, звучаши по отвратително то всяка селска кочина ...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зорница 18.05.2010 02:31:16 отговори + 0 0
Във връзките всъщност има много лощо.Да, съгласна съм, то това не е само в музиката, ама то това ни е проблема.Ти сам каза-има страшно много безизвестни български групи, които свирят добре и заслужават много повече.А защо не го получават?Защото нямат някое и друго приятелче, което на ги избута напред.И затова и музиката страда.Защото всички онези западни групи, които сега тръпнем да гледаме, които пълнят стадиони са започнали от един стар гараж и концерти пред 100-200 човека и с години са се издигали нагоре.
Иначе-например Щурците издадоха нов албум през 2008г.
Иначе-и аз бях на този концерт на Ер малък, Инсмут и Одд крю и наистина ми хареса, така че няма какво да говорим.И точно затова съм много против онова избутване нагоре от този и онзи, защото има толкова добри млади момчета, които просто нямат тези връзки.И е наистина жалко.Наското бях и на един ученически концерт в Борисовата градина.Финал на някакъв конкурс, който Д2 огранизират.Попаднах там съвсем случайно и честно казано-бях очарована.Деца 10-11 клас, които свирят доста по-добре от някои доста по-известни групи в България, с едно прекрасно поведения на сцената, от което много хора по българските сцени могат да вземат пример.И искрено ме хвана яд като виждам какво желание имат тези деца, които всъщност трябва да са бъдещето на рока, а няма кой да ги избута напред, защото не са с връзки.Затова го казвам, затова мисля, че това не е начина.
Значи Конкурент, доколкото аз помня и знам, още отначало си бяха една от онези връзкарски групички, които се издигат без да има защо и придобиват самочувствие до небето без да има защо.Музиката им е еднообразна, не съвсем авторска и някак си не им се получава да свирят на живо.Лично мнение, разбира се.

Иначе на мен ми е ясно, че това мислене също е пречка.Разбира се, че е пречка.Но за мен не е правилно, не е дори нормално само тези с връзките да пробиват.В крайна сметка всички искаме да слушаме наистина добри български групи, а не групи, които просто имат пари и някакви по-специални приятели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maidenfen 18.05.2010 00:49:58 отговори + 0 0

Зорница Аз следя българския рок от 1990 година.Мога да ти кажа,че си права за тези с връзките,това е неоспорим факт,че българска група не може да пробие без връзки.В това наистина няма нищо лошо.Сега(а и преди 1989) в България не може без връзки.Връзки за да те назначат на престижна работа с хубава заплата,връзки за някой по- сладък политически пост и така нататък.Колко неизвестни бг групи съм гледал ,който свирят по добре от Ахат и Щурците,въпреки,че за последните много добре знам как са пробили.Ахат специално не са лоша група,но за 20 години имат един албум(никак не лош) и един хит (черна овца)и дотам!
ЗА 20 ГОДИНИ.Прочети интервюто на отец Божидар Главев в про-рок какво мисли за ахат и въобще за бг рока като цяло и тогава ще говорим.Никой не казва,че Конкурент са най добрата група в България,но никой не знае тези хора откъде са тръгнали за да стигнат дотук!До голямата сцена,до съпорти на Мейдън,Пърпъл,Уайтснейк и други.Всички бг групи тъпчат на едно място в последните 10 години.Коя известна бг група е издала скоро албум с авторски неща?Бтр?Ахат?Епизод?Коя?Наскоро бях на концерта на Ер малък ,Инсмут и Одд крю.Имаше 300 човека и коментарите бяха от рода "Абе как ша и дам на тея 27 лева за билет,че то ми излиза по евтино билета за Сонисвейър фестивала. На група по еди -колко си пари се падат.Ми докат го имаме тва мислене няма да има бг рок в България повярвай ми!Е затова запада бг рока а не заради връзките.Връзките ги е имало и ще ги има винаги!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2010 00:46:36 отговори + 0 0
Ей, фронт ъф стейдж лефт ли се казваш там, както сам се нарече. И аз помня времената, за които говориш, тъй че не ми казвай на кого са дали тласък Конкурент и не ми давай наклон на... сещаш се. Аматьори са и тва си е. Точка. Не ме кефят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

смок 18.05.2010 00:27:08 отговори + 0 0
конкурент са свирили? аз не бих го окачествил като 'свирене'. емо по-скоро беше на сладка раздумка с публиката и помеждудругото изсвириха няколко парчета, които дори не бяха в оригиналния си вид - бяха и(или) разтеглени и(или) объркани...какъв коментар да сложиш на такова 'изпълнение'? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зорница 17.05.2010 23:58:32 отговори + 0 0
Както споменах по-долу (онзи Анонимен, който споменава Щурците и други български групи заслужаващи име на водещи в рок музиката в България) връзките правят всичко.Няма човек, който да ме убеди, че ДиСи са избрали Конкурент да им подгряват Обещавам ти, че не са.
МръсноГлемче, аз комплекси не избивам, а от музика разбирам доста.Споменатите Пърпъл съм ги слушала още преди ти въобще да си бил плануван.
Само да те светна, рока не запада, защото ние тука не харесваме (разбираемо защо) Конкурент, а заради точно такива връзкари като Конкурент.Защото колкото и да ми е тъжно да го кажа, сега изгряват тия с връзките, сега тия с връзките успяват да се набутат най-напред.Факт, поради който рока в България запада.
И съм много съгласна с мнението преди мен.Когато Емо и компания съберат няколко хиляди души, за да ги слушат тях, тогава може да си позволи такива изрази.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2010 23:48:41 отговори + 0 0
Млъсно глемче, случайно да имаш вътрешна информация измежду КОИ 10 банди (както беше оповестено) са имали възможност да избират??? Не че нещо ама... колкото и странно да ти се струва вълнува си ме БЪЛГАРСКАТА рок сцена и ме интересуват вякакви подробности около успехите и изявите на НАШИТЕ банди... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Journeyman 17.05.2010 23:48:10 отговори + 0 1
Глемчо, я питай оня тлъстак от Пайнер колко хилки е снесъл ,за да може това недоразумение , сравнимо само с английския национален отбор по футбол да загрява на ДИСИ Избрали ги били ...хохохохо, бързо май си осъзнаха грешката и ги сиктирдосаха за Влашко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wilck 17.05.2010 23:42:35 отговори + 0 0
Емо,когато дойдат няколко хиляди души специално заради теб и музиката ти и специално заради теб са платили по 100лв.билет,тогава си позволявай да викаш на някого "шибаняк",само тогава няма да звучи цинично,всичко останало си е чиста проба тъпотия и измекярщина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МръснияГлем 17.05.2010 23:39:03 отговори + 0 0
Не казва, че Конкурент са кой знае какво, просто ме е яд, че в момента повечето от пищещите тука роптаят срещу бандата без въобще да са запознати, както с нея, така и с творчеството и историята и. Вместо да се гордеем, че AC/DC избраха именно наша банда да ги подгрява, защото банда от такъв висок калибър като австралийците едва ли би позволила да ги подгрява група, която дори не са слушали ... Но както и да е, шом толкова ви е кеф, хулете конкурент, дано чрез нея успеете да си избиете комплексите на собствения идиотизъм и некадърност! Нека конкурент са виновн иза всичко - затова че не разбирате от музика, затова че рока запада, затова че има земетресения в хаити, заради това че иам глад в сумалия ... а дано ви се утоли глада за омраза! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2010 23:32:47 отговори + 0 0
Я, какъв интересен аргумент ни сервира мръсното глемче...

И други били крали... Стискам ти ръката заради успешната тактика, която си успяло незнайно как да налучкаш, а именно - като се насереш и като се омажеш едно хубаво чак до ушите, огледай се наоколо дали някой не се е начишкал и почни да му се присмиваш и да го сочиш с пръст, ще отклониш вниманието на широката аудитория и засъхналите петна от собствените си лайна с малко повече постоянство и настоятелност току виж успееш да пробуташ за петна от кървави битки. (Предполагам и ти споделяш мнението, че Конкурен са групата творила и записвала ВЪПРЕКИ жестокият терор на комунистическият режим... По-долу споменатите от Анонимен Щурци ряпа да ядат викаш, а??? Що хлебез има още да изпапат докато стигнат всетовно признатите рок-ТИТАНИ )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МръснияГлем 17.05.2010 23:16:39 отговори + 0 0
Хахах, тва е много нелепо да хулите конкурент, че крадат, при условие, че всички велики банди имат поне един хит с краден рив! Ето ще ви да медно сравнение - Black Night на Deep Purple, е една неуспоримо класически велика песен, но рифа е краден от песента (We ain't got) Nothin Yet в първия сесиен албум на Status Quo. Така че щом великите крадат, зашо пък и "жалките" и неизвергнати банди като Конкурент не го правят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.05.2010 22:59:24 отговори + 0 0
Сладури...Мм като начало твърдението, че Конкурент са дали началото на рок музиката в Бърлгария.Да, ама групи като Щурците(създадена през 1967г.) и Сигнал(1978г.) са се сформирали още преди такива мисли въобще да минат през изрусената главица на Емо Анчев.За сравнение Конкурент са създадени през 1986г.
Факта, че Конкурент са си...ами бездарници, е неоспорим.Аз толкова калпаво свирене не бях чувала от миналото им изпълнение на което съм присъствала (2007г., когато подгряваха Пърпъл).
За това как се обръща към публиката-ами някак си сравнението Дий Снайдер и Емо Анчев ми е меко казано смешно.
Някой беше написал по-надолу, че когато Конкурент са давали тласък на рок музиката никой не бил чувал за ДиСи или друга западна банда.Сладури, когато аз за първи път слушах Пърпъл, Конкурент още не са били създадени.
Конкурент НЕ СА велики за българските стандарти, всъщност са доста средностатистическа група, дори и по-зле.Друг е момента, че в България връзките правят много.
А твърдението, че Емил Анчев, това изрусено недоразумение за рока, се държал по рок ен роладжийски е просто смешно и дори жалко.
Аз може да не съм музикант, но сравнението с готвенето и телевизора е много добро.Поне от музика мога да кажа, че разбирам, а това, което правят Конкурент просто не струва.Просто и ясно.
Всяка група зависи от феновете си, ако ще и да са 15-16 годишни, ами че в крайна сметка това е бъдещето, това са хората, които след няколко години ще ходят по концерти и ще откриват нови групи.А да обясняваш, че видиш ли, тези, които не ти харесват музиката и свиренето и т.н. не струват е много долно.И откровено глупаво.
А колкото до това, че българите не подкрепяли родните рок групи...Напротив, родните рок групи, които СИ СТРУВАТ ги подкрепям до край.
Глупавото е, че имаме наистина стойностни рок групи, но връзките са по-важни.
Като заключение мога да кажа, че беше голяма глупост Конкурент да подгряват ДиСи.И слава богу, че поне беше само тук, за да не се измъчват румънците, да не се изглагаме и ние.
Айде със здраве
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stasssi 17.05.2010 19:20:07 отговори + 0 0
напълно вярно! и за сравнението, и за другото. не е в краденето въпроса. аз също като редовен посетител на музикални форуми бях отвратен от позицията на въпросния китарист. Не може авторитетно да обвиняваш хората в тесногърдие наляво и надясно и да им разправяш как са ти под нивото и колко са заблудени, когато бизнесът ти е в сфера, където зависиш от мнението на същите тези хора. Нормално е да има критика - невъзможно е всички да харесат музиката/книгата/картината/филмът ти, но да им разправяш колко са ограничени задето не могат да го оценят си е направо проява на много лош вкус...

още повече когато сам осъзнаваш, че това, което създаваш е посредствено и звучи зле...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пича с ******** 17.05.2010 19:07:41 отговори + 0 0
Аз съм този, който пусна сравнението с готвенето, ********, телевизора и т.н. (за да не стои толкова анонимно го казвам, не за друго). Да добавя още нещо.
Не казвам, че са единствените, които крадат, такива бол, ама на първото им парче от сета, когато караха публиката да пее "Аз съм твоя вечен конкурент" - ритъмчето, което държаха... Ами, пичове, барабаните 1:1 с My Sharona на The Knack, ебаси... Откриваш концерт на АС/DC с втория си най-голям хит, и го раздаваш с краден ритъм. Е как да го подкрепя?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kolev 17.05.2010 18:29:39 отговори + 0 0
абе...ако оставим всичко това настрана - кой как се уредил да подгрява, кой какво бил нарекъл публиката и прочее...дори плоската лъжа, че няма да подгряват в румъния заради контузия на басиста (който сигурно се е контузил от собствената си простотия) това, което е най-грозното в случая е как другият им китарист храни всичко живо наляво и надясно с позицията 'колко съм велик ,бил съм в щатите, издал съм 2 албума - вие нищо не разбирате' - Братле, велик си! Толкова велик, че не можеш да си извадиш главата от гъза и да признаеш, че свири толкова зле и се изложи, но не можеш пичовски да си го признаеш. Мислиш, че хората са прости и понеже нямат издадени албуми (както беше казал някой по-надолу това,че не съм готвач не означава, че ще ям лайна като ми ги сервират) трябва да ти търпят грандоманските изцепки, ама нъцки...

вместо да се фанете и да си научите песните за следващия път по-добре в момента всичките членове (ама па как добре им влиза тоя епитет тука, а?) са се мобилизирали да хранят по форуми и паланки и да защитават чест...баси курвенските номера, заклевам се! Видите ли, за всичко била виновна българската злоба - включително затова, че те не могат да изсвирят едно парче...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2010 17:13:08 отговори + 0 0
Помня, когато `88г. Конкурент издадоха едно speed metal парче, каквото тогава никой не смееше да записва - организираха екскурзии до Белене за такива неща.Помня и концертите им през `89г. - наистина вълнуващи спектакли!

Защо в момента не стават за нищо?Защото от години не са написали ново парче.Защото отдавна се опитват да се продадат и въпреки, че не успяват, са се нагъзили грозно.Продаваха се на хотел, на телевизии, на чалга издател.Защото всички кадърни музиканти избягаха от г-н Емо.Защото сегашните свирят, но само 4 парчета и тонове пърпъл.И най-накрая, защото са пародия на самите себе си.

Мисля,че Българската публика беше наказана и ограбена с Конкурент.Уважавам БГ рок усилията, но тези не са си мръднали пръста от години!За това и календара им не е сверен.Смешни са.

Избрани... Инцидент... Лъжи и пародии!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


niko 17.05.2010 16:14:40 отговори + 0 0
Колко по-яко щеше да е, ако Down ги подгряваха и тук!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

грешка 17.05.2010 15:45:37 отговори + 0 0
май се объркахте нещо като някой казват че едва ли не ако не били конкурент нямало да има рок музика вБГ .толкова бездарна, клиширана и плагиатска група в БГ рока няма освен курКУР ент .Всичките им песни като мелодии са еднакви и има доста краднато от Ван Хален,всяка песен текста и се отнася за един лиричен герох-хей ти,тя и тем подобни.Тоя Емо е толкова бездарен и елементарен тип че няма и накъде.Кво го хвалите толкоз с кво е заслужил ,пълно е с наистина стойностни и оригинални групи ама никой не ги вика да подгряват нали а тея връзкарчета дет за нищо не стават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

overrick 17.05.2010 15:11:52 отговори + 0 0
Тоя Емо,не се ли научи,че не се намира на селска спартакяда,говоренето му беше повече от пеенето(то не че последното е голяма загуба),егати дразнещата история:айде сега вие отляво,айде вие отдясно,айде сега всички,обичаме ви,вие обичате ли ни?,вдигнете ръце,свалете ръце,пълни тъпотии с две думи.И това,че нарече хората "шибаняци" не е най-голямата трагедия,то лошо няма да се държиш рокаджийски и дори да казваш такива неща,ама още по-хубаво е като някак си ти стои да го кажеш,и имаш покритие за това,а не да изглежда позьорски!А в неговия случай си беше точно така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2010 14:35:50 отговори + 0 0
КОНКУРЕНТ са велики ве! Я няма да ги плюете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

конКУРент 17.05.2010 14:16:59 отговори + 0 0
Е тия конкуренти като са толкова велики що се уредиха по втория начин да са подгряващи? Уж били избрани от 10 групи, ама никой не знае кои са били другите 9. Дори Ахат казаха изрично, че те не са били измежду тях. Шуро-баджанащина! От 20 год. нямат изява и изведнъж - аре на ACDC. Тва от някой чалгар го очаквах...и имат наглостта да се наричат рокаджии. Конкурент са шибаняците в случая. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


paveto 17.05.2010 14:11:36 отговори + 0 0
Обръщам се към maidenfen и Sleaze Glam Bastard .
Познавам Емо от Курворент от 20г. следя с захласа неговите постижения в шоу бизнеса . Помня близката 1996г. когато ходеше по анцуг ,мобифон на кръста и една смешна чантичка отпред на кръста за кинтите и беше по-гъзар от мутрите. Помните ли ,че на всички табелки по магистралата от София до Бургас имаше надпис Курворент ? Е той си ги беше драскал та и акт му писаха за това в Пловдив (хванаха го пред табелката със спрей в ръка ).Двама от членовете на Еридън свиреха с Емил тъпАнчев доста години и неискат да чуят за него вече даже и Пещо (организатора е бил член на групата). Та за това подгряваха те . Но невярвам Емчо да не си е платил за участието и страхотното изживяване което трябваше да изтърпим. По бих издържал да слушам БГрок на сцената поне за тях знам ,че не могат да свирят.И запомнете Емо не е рокер , метал или нещо подобно той е просто един позьор които натиска до дупка да постигне целите си . И моля спрета в тоя форум да пишете положителни неща за Курворент, БГрок и онея дупета на Опълченска дето продават билети за концерти които после не правят
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleaze Glam Bastard 17.05.2010 13:45:23 отговори + 0 0
Maidenfen няма защо да се ядосваш - повечето от феновете тука явно са някакви келеши, които още имат жълто около устата. Защото старите и истински фенове на рок и метъл музиката, които помнят Конкурент,( които в началото на кариерата си дадоха тласък на тази музика у нас, още когато никой в тази държавица не беше чувал нито за AC/DC, нито за която и да било друга чужда рок банда ..) оценяват супер много групата и не киснат в интернет като плъхове, чудейки се кв ода правят от тъпотия.

Аз лично фронт ъф стейдж лефт мога да подчертая, че около мене имаше немалко фенове на рок група Конкурент и дори пяха песните им и си куфяха.

Това че в момента тука в тая тема се разлепят разни 15-16 годишни пиклиовци, които са седяли по трибуните и са дошли на концерт защото знаят 1-2 песни на AC/DC, не значи че Конкурент са глупава банда. Чули сте били некво шибаняци, ми точно това е рок енд рола, това е метъла, здраво мъжко държание, вие кво исакте да ви кажат, сладури, куклички, захарчета? Нека ви напомня че Дий Снайдер на коцнеррта на Туистед в Ловеч съшо псуваше публиката, че дор и инацията, Мотли Крю също говореха цинизми от рода на Fuckin Country или Bastards... само че тука не знаете истинскот послание на рока и метъла, а т ое именно да няма правила, да няма задръжки - да се държиш свободно както пожелаеш. Това именно направи и Емо, говореше типично по рок енд роладжийски...

Та това е от мене, не мисля повече да коментира мситуацията - Конкурент са Велики за стандартите на българска банда и аз се радвам, че ги видях и чух. Защот овсички вие много плюете ама надали бихте излязли пред близо 50 хиляди човека и едва ли бихте се заели сподгряването на такъв мащабен концерт.

Айде, шибаняци и много поздрави от Мръсния Глем !!!!1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 17.05.2010 13:31:51 отговори + 0 0
@Анонимен - 2010-05-17 13:28:16
Хахахахаха, обясни идеята перфектно )))) Имаш едно черпене
А понеже си спестих невероятното удоволствие да присъствам на напъните ба рок-титаните, я, някой да каже какъв е случаят и кой кого псувал, че не разбрах нещо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2010 13:28:16 отговори + 0 0
"Много добре си свириха парчетата конкурентите.Тва ,че вие не оценявате българския рок ,защото ви разглезиха в последните години с концерти си е ваш проблем.Тези дет плюят Конкурент не могат да изсвирят една нота като хората ,ама иначе са големи капацитети.Типично българска черта!Вместо да подкрепят бг рока те го плюят!То затва е и вица с българите и казана в ада без надзор.Хора осъзнайте се!Бг групите не могат да бъдат на нивото на западните.Един е стандарта на живот тук,съвсем друг на запад.Нека оценим поне това,че в тази шибана държава някой все още се опитва да прави музика и вместо да плюете го оценете тва нещо!"


По тая логика аз ако не мога да готвя и ми сервират лайно с картофи, не мога да кажа че е лайно, щото не мога аз самият да готвя ли? Дай тогава и поп-фолк капацитетите да не критикуваме, щото не можем да пеем? Тоя аргумент го ползвате толкова масово, а е толкова безмислен, че не е истина... И телевизионен техник не съм, ама като не ми работи телевизора, очевидно, че нещо не е наред, нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

С.Мирчев 17.05.2010 12:52:49 отговори + 0 0
Блазе им на Румънците ,няма да преживеят този ужас Конкурент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


YES 17.05.2010 12:21:01 отговори + 0 0
@maidenfen Ама, Брайън Джонсън взе и развя националния ни флаг, както още в началото ни блогодари(може би до около 5-тата песен) А после на последната, след We Salute you човека си добави едно "Yes we do" за някой нещо малко, но за мен нещо голямо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ve4en Konkurent 17.05.2010 09:55:51 отговори + 0 0
Gorkite mamaligi. Ispusnaha bogovete na ROKA!

Kofti li vi e, a?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 17.05.2010 09:02:22 отговори + 0 0
СТИГА пяна от разредена бира! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 17.05.2010 02:45:00 отговори + 0 0
Изобщо не му прави чест, че си е позволил да каже такова нещо, пък ако ще и на бабината си хуркина да го е казал. Уж си Мейдън-фен, пък се застъпваш за подобни деграданти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maidenfen 17.05.2010 01:45:32 отговори + 0 0
Емо се обърна със израза "шибаняци" не към тези, които подкрепяха групата по време на концерта а към тези които бяха там и освиркваха и я оплюваха по форумите и не знам къде си още.Пък ако например Брайън Джонсън ви кажеше Fuck you all вие нямаше да го освирквате а щяхте да му пляскате ,че ви го е казал ли?Аз например бих си излязъл директно ,щото не съм дошъл да ме псуват а да се забавлявам.Голям праз че са Диси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.05.2010 01:37:17 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

YES 17.05.2010 01:28:51 отговори + 0 0
@ maidenfen Как да го подкрепяме, като Емил Анчев се обърна към нас с "Шибаняци" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maidenfen 17.05.2010 01:15:10 отговори + 0 0
Много добре си свириха парчетата конкурентите.Тва ,че вие не оценявате българския рок ,защото ви разглезиха в последните години с концерти си е ваш проблем.Тези дет плюят Конкурент не могат да изсвирят една нота като хората ,ама иначе са големи капацитети.Типично българска черта!Вместо да подкрепят бг рока те го плюят!То затва е и вица с българите и казана в ада без надзор.Хора осъзнайте се!Бг групите не могат да бъдат на нивото на западните.Един е стандарта на живот тук,съвсем друг на запад.Нека оценим поне това,че в тази шибана държава някой все още се опитва да прави музика и вместо да плюете го оценете тва нещо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

YES 17.05.2010 01:12:38 отговори + 0 0
Супер, много плоска шега за басиста, ама си умирам от кеф, че КонКУРентите няма да развалят концерта на Румънците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2010 01:06:18 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bla bla bla 17.05.2010 00:59:41 отговори + 0 0
да бе да - щото хората са балами и не видяха (чуха) как тия лигльовци си объркаха мизерните 4-5 парчета, които имаха да изсвирят...

китариста беше най-зле след изрусения лольо - по едно време в началото на едната песен така се замота, че замалко да пропусне, че свири май се беше унесъл в мечти как догодина ще открива за бритни спиърс
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ляче 16.05.2010 22:54:48 отговори + 0 0

Той Петров и ко... си имат навика да позалъгват нас феновете и общността. Ха сега измислил мистериозен инцидент, нямат ли по-удачна лъжа, че тази е много смехотворна. Емо Комплексаря Анчев му е кум, хаха и Петров няма сигурно нищо общо с избора на ACDC кой да подгрява. Сигурно и за Пърпъл е така - мениджъра им от всички банди в България избрал баш Конкурент. Да не говоря за миналогодишната простотия с рокенрол трена..какви цени ни набичиха, какви влакове уредиха и то за по минимум 100 кинта на място. Международният е по-евтин.
Иначе поздравления, че доведе великаните в България и за организацията - нямам забележки. Само тези скалъпени истории малко влияят зле на реномето, а пък непоносимо е да лъжеш хората. Днес чета във вестника 50 000 е била посещаемостта на ACDC. За пред данъчните може да си ги говори обаче всички имаме очи и те друго виждат. Тъй че без балкански хитринки, Петров.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йордан 16.05.2010 22:43:25 отговори + 0 0
Преди една седмица Зи-рок съобщиха, че Даун ще подгряват в Румъния . Така, че тия кого лъжат.....май себе си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 16.05.2010 22:40:53 отговори + 0 0
Message from Wendy Dio

Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45am 16th May. Many, many friends and family were able to say their private good-byes before he peacefully passed away. Ronnie knew how much he was loved by all. We so appreciate the love and support that you have all given us. Please give us a few days of privacy to deal with this terrible loss. Please know he loved you all and his music will live on forever.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tq 16.05.2010 22:36:29 отговори + 0 0
А цените на билетите в Румъния какви са? Щом толкова ви е яд скокнете за Down и толкова. Аз помня невероятният концерт онзи ден и не се занимавам с Конкурент, щото айде да си представим, ако беше Тома....тъй че най-важното, е че си прекарахме готино, другото е чесане на езици.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ЕЛЕНИЗОД 16.05.2010 22:23:58 отговори + 0 0
АЙРЯНЕ БЪЗИКАМ СЕ,не ме зимай насериозно ходи да хапнеш 1 паста и успокой топката.Така да си дойдеме на думата КОНКУРЕНТ СА МЕГА ЗЛЕ!!! добре че румънците ще пропуснат титаничните пръдняри,а за дс незнам как са оживели след перфектните в всяко 1 отношение конкурент Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thrash 16.05.2010 22:22:48 отговори + 0 0
Не е честно!!!!! При румънците ще подгряват DOWN!!!!!
PHIL ANSELMO!!!!! A ние с Конкурент ;(((
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ейза 16.05.2010 22:04:55 отговори + 0 0
Ниех, ниех!Пък!Ама само дето трябваше да го изтърпя тва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2010 21:56:31 отговори + 0 0
..who cares?! xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХАХО 16.05.2010 21:51:28 отговори + 0 0
няма как да се срвняват DOWN с ДинозавЪрите на БГ рока КОНКУРЕНТ?!Муахахахаха ))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AryanRockerToЕленизо 16.05.2010 21:42:28 отговори + 0 0
хах, какво друго би могла да измисли да ми опонира жалка хлебарка като тебе ... да съм земел да отслабна .. хаха това кво общо има с подгряването на Конкурент или с концерта на DC, голям си масларник вуйчо направо от такива като тебе ми се отпива честно да ти кажа .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Пенчо 16.05.2010 21:12:19 отговори + 0 0
Просто им завиждам на съседите,че няма да слушат боза за подгряване.Егати излагацията с тия по-добре никой да не ни подгрява отколкото тия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

шуробаджанак 16.05.2010 21:06:04 отговори + 0 0
хахаха, инцидентът вероятно самите DC са преживели, чувайки конкурент, за което искрено им съчувствам)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 16.05.2010 20:46:11 отговори + 0 0
Е НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАК МОЖЕ DOWN ПРИ ТИЯ ЦИГАНИ А НЕ ПРИ НАС????????? ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Светла 16.05.2010 20:24:30 отговори + 0 0
Естествено, че AC/DC са отсвирили родните бездария. А че Balkan Entertainment Company доста послъгва е факт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cronos 16.05.2010 19:38:59 отговори + 0 0
хахаха лъжа и пак лъжа, ама то в България си има традиция никога да не се казва истината за отменен концерт, колкото и да е очевидна. ДиСи са ги видяли кви са марули и са ги отсвирили. Неможе мечтата на живота им (както на много групи) да е да подгряват acdc и да не си намерят заместник басист за 1 концерт ами да се откажат мълчешком. Емо, сменяй стила на поп-фолк вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hroust 16.05.2010 18:48:10 отговори + 0 0
Е много чудно какъв е този загадъчен инцидент.Просто ще си свирят Down и кво да кажат,от ACDC не ни искат и веднага се измислят някакви постановки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анчо Емов 16.05.2010 18:03:25 отговори + 0 0
Тия ако беа отишли там да подгряват щеха да свършат като сем. Чаушеску. На тромавия хипопотам съвсем щеа му провиснат бузите. Бахтиму колхозната група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЕЛЕНИЗОД 16.05.2010 17:55:01 отговори + 0 0
ти хвани отслабни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 16.05.2010 17:45:29 отговори + 0 0
Спрете да плюете тая велика българска рок банда, шото докато вие сте имали още жълто около устата Конкурент са покорявали фенските сърца, дори през смутнтие времена, когато тая музика е била мит на балканите, мноо сте задръстени всичките. ************* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.05.2010 17:39:05 отговори + 0 0
Еее, не би трябвало да има концерт в Букурещ тогава...като ги няма хедлайнърите) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2010 17:34:41 отговори + 0 0
Чули /видели са румънците за к'ви смешки говорим и са им теглили майната, хихи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 16.05.2010 17:33:42 отговори + 0 0
Горките румънски шибаняци - няма да видят Анчев, а някакъв си Анселмо... ( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 16.05.2010 17:22:23 отговори + 0 0
Да бяха пратили Конкурент в Румъния, пък тук да бяха дошли Down... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 16.05.2010 16:52:30 отговори + 0 0
Е не, не ми казвайте че това са ония DOWN... Конкурент... DOWN... Конкурент, баси тука има нещо нередно... :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.05.2010 16:51:02 отговори + 0 0
да не би да са си го измислили това а никога изобщо да не е имало вероятност да свирят и в Румъния... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".