Концерт на AC/DC в Ирландия се разпродаде за три минути

18 окт 2008, 10:03 ч. 346 / 10 3
пред./следв.
Според "The Irish Times", билетите за първия концерт на AC/DC в Ирландия от 12 години насам са свършили за три минути, след пускането им в продажба вчера сутринта. Шоуто ще се състои в Дъблин на 18 април, а "Ticketmaster Ireland" съобщава, че това е най-бързо разпродаденото им събитие изобщо.
   Все още няма повече яснота около вероятността за евентуално посещение на легендарната банда в България. Ако такова бъде обявено, предстои да видим с каква скорост ще се продават билетите за него и в нашата родина.

   Същевременно, в скорошно интервю за "24 Hours" вокалистът на AC/DC Brian Johnson разкрива, че групата ще свири пет песни от новия си албум "Black Ice" на предстоящото турне.

още за:

Ac/dcBrian Johnson


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dani 19.10.2008 21:17:51 отговори + 0 0
AC/DC на летището в Божурище в началото на Юли. Това им е единствения потвърден и плануван концерт на Балканите, така че лудницата ще е голяма! За мое съжаление май ще минем без METALLICA... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 19.10.2008 17:37:03 отговори + 0 0
Ako AC/DC дойдат другата година, това със сигурност ще бъде събитието на годината. А не ми се мисли какво ще стане ако и Металика си изпълнят обещанието и ни посетят отново. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce666 18.10.2008 16:18:52 отговори + 0 0
Нормално!!! Това е най-яката хард рок банда на всички времена!!! Дано наистина да ни посетят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".