Концерт на американците BEARTRAP и британците WITCH CULT в Пловдив на 22.03

12 мар 2012, 14:52 ч. 413 / 4 10
пред./следв.
На 22 март в клуб "Берьозка", Пловдив ще се състои концерт на американската "фасткор" банда BEARTRAP, британските им "пауървайъленс" колеги WITCH CULT и българските банди RAZGRUHA (София), LAPSUS LINGUAE (София) и VEHEMENT (Пловдив). Началото е от 19:30 ч., входът ще струва 6 лв. Организатори са "Young Blood Booking", ето и плаката на събитието:
BEARTRAP
   Следва и официалната информация за шоуто, която получихме по-късно от промоутърите:

   На 22 март в пловдивският клуб Берьозка ще се проведе един леко нетипичен за клуба концерт. Организаторите, "Young Blood Booking" (които се занимават с организирането на концерти на чуждестранни хардкор групи в Пловдив), са подготвили своето пето събитие - BEARTRAP от САЩ и англичаните WITCH CULT.

   BEARTRAP са от Бостън, град с добри традиции в хардкора, и се характеризират с безумно бързия си стил на свирене и кратки парчета. Последното им EP - “Nailed Shut” съдържа 16 парчета с обща продължителност 6 минути (!!!). Бандата ще се хареса на почитателите на групи като BRACEWAR, TRASH TALK, както и старите CEREMONY.

   WITCH CULT, които са от английското градче Борнмаут, са на двумесечно европейско турне заедно със своите приятели BEARTRAP. Англичаните забиват в стил, наречен „пауървайъленс” (смесица между грайндкор и хардкор). За първи път подобна група ще свири в Пловдив.

   От родна страна, групите ще бъдат подкрепени от VEHEMENT, RAZGRUHA и LAPSUS LINGUAE.

   RAZGRUHA са софийска грайндкор банда. Това ще бъде техният дебютен концерт. Грайндкор със социални текстове. Без гор/порно измишльотини.

   LAPSUS LINGUAE - Четвърта изява на сравнително новата софиийско-бургаско-пернишка хардкорпънк формация. Освен авторските си парчета, забиват и кавъри на INFEST, DOOM, GISM, SIEGE, RUDIMENTARY PENI, DISCHARGE. Включват китариста на РЕМОНТ/РАЗВРАТ и ПОКВАРА, който тук е в ролята на барабанист.

   VEHEMENT са млада пловдивска дет/траш банда. Това ще бъде техната втора сценична изява след дебюта им на 3 март. Момчетата са по на 17-18 но кипят от хъс и желание. Забиват както няколко авторски парчета, така и кавъри на SLAYER, SIX FEET UNDER, BLOODBATH и други.

   Концертът е с начален час 19:30 (ако всичко се развива по план), цената на билета е 6лв. Чуждите банди ще носят със себе си доста merchandising,тъй че заделете някой лев и за това. Събитието е с възрастово ограничение - над 18 г.

   За повече информация относно бъдещите концерти, организирани от "Young Blood Booking", моля посетете страницата им във "Facebook".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГрозеН 13.03.2012 15:24:56 отговори + 0 0
Дано имам лев да огрея , идеята да се канят такива групи е страхотна .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

YB 13.03.2012 09:09:46 отговори + 0 0
@Свинята - защо трябва да чакаме до догодина?
Май месец(ако нещо не се обърка) ни гостуват Lose The Life oт Швеция (http://losethelife.bandcamp.com/).
E,верно не са от "оня" шведски хардкор...Ние сме все още малка и млада организация и няма как да си позволим Disfear, Skytsistem, Wolfbrigade...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свинята 13.03.2012 08:28:33 отговори + 0 0
Обожавам тези стилове ! Айде догодина и малко щведски хардкор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

жоре G-зо 12.03.2012 19:44:08 отговори + 0 0
кор да има и брашно! друго ни не требе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

YB 12.03.2012 18:41:51 отговори + 0 0
@последния "Анонимен" : не, това са транскрибирани на кирилица версии на музикални течения в харкор музиката, които съществуват и се използват от около 20 години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.03.2012 18:38:42 отговори + 0 0
"фасткор", "пауървайъленс"- тези определения плод на журналистическият гений ли са? леле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.03.2012 17:44:07 отговори + 0 0
BEARTRAAAAAAAAAAP!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

YB 12.03.2012 17:15:19 отговори + 0 0
@geno , благодарим за загрижеността, но след затварянето на друга пловдивска "дупка", Пъзела, не остана хубав клуб за хардкор концерти. В по-големите клубове или не им допада стила, или нямат условия, или искат големи кинти, с които ние, двамата човека зад YB, не разполагаме. За момента целим да привлечем повече хора към тази музика и концертите, пък по-нататък ше го мислим, ако се окаже, че Берьозка не е удачно място за такива събития. Важното е, че са коректни, и условията(най-вече финансовите) които предлагат са повече от добри.

А защо, винаги някой като чуе "чуждестранна група" си представя рок звезди с тур автобус и роудита?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geno 12.03.2012 16:49:13 отговори + 0 0
вие сериозно ли поканихте чуждестранни групи в тая малка дупка "Берьозка" ?
ми те пичовете ще се схванат мали мали дано няма наплив от фенове, че останалите 50 ще слушат отвънка..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.03.2012 16:31:42 отговори + 0 0
не е ли ембиънт дуумкор, не ми го хвали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".