Концерт на AVRIL IN BLOOD и още три банди в Пловдив на 26 април

21 апр 2009, 20:11 ч. 129 / 2 4
пред./следв.
Броите ли? Това е петата новина, свързана изцяло с българската сцена, която пускаме в последните десетина часа. OH, AVRIL IN BLOOD, DAN KOLOFF и пловдивчаните I KILLED THE LAST ще забият на 26 април в Града на тепетата. Мястото е клуб "Пъзела", началния час 16:30, входът ще струва 4 лв. Ранният час е съобразен с политиката на клуба за недопускане на непълнолетни лица след 20:00 ч. Ето и постера:
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Iliya 23.04.2009 11:44:26 отговори + 0 0
@ Metallica fan: Всъщност 3 от групите са си от София и периодично свирят по клубовете (които в момента не са толкова много). Така, че ако искаш да ги гледаш на живо просто проверявай редовно техните профили в myspace за предстоящи концерти или в съответните секции на по-известните специализирани сайтове като katehizis.com Впрочем напоследък по клубовете (в София, а и не само) свирят доста на брой и с прилично качество български метъл групи, така, че по-често посещавай подобни места!

А иначе при концерт на подобно клубно ниво едва ли може да се говори за "хедлайнери", но ако трябва да се определи такъв, то в случая ще са O.H. тъй като свирят от доста повече време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 22.04.2009 16:08:09 отговори + 0 0
Satyr, благодаря за уточнението. Грешката е моя. Жалко, че няма да успея да отида до Пловдив, но предполагам, че групите ще дойдат и в София някой ден. От години чакам да се появи някоя силна българска метал група. Дано това да стане по-скоро, а в края на май ще са отдадем на носталгията със Светльо, Контрол и Ревю. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 22.04.2009 13:19:24 отговори + 0 0
Виж и логото на плаката, освен текста горе :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 22.04.2009 12:53:48 отговори + 0 0
Струва ми се, четейки плаката, който много ми харесва, че името на хедлайнерите е APRIL IN BLOOD, а не AVRIL. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".