Концерт на GREEN YETI, BUS и FEEDBACKER в София на 5 май

3 май 2017, 11:42 ч. 562 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Green Yeti са група от съседна Гърция от трима музиканти, като музиката им може да се определи като смесица от психеделик рок, стоунър рок, дуум, прогресив елементи и чисти вокали.
Сформират се през 2014г. в Атина, а през 2016г. записват първия си албум, който носи заглавието “The Yeti Has Landed”. С него и Йетито определено излиза от пещерата на гръцкия ъндърграунд, тъй като има над 71 хил. преглеждания в youtube. Новият албум на Green Yeti излезе съвсем наскоро тази година и носи заглавието “Desert Show” и след него групата тръгва на турне през май.
Green Yeti: Dani – бас, Mike – китара и вокали, Tsak – барабани

Bus the Unknown Secretary, или накратко казано BUS са Rock n' Heavy Roll (както самите те се определят) група от Гърция, създадена през 2011г. Жанрът им може да се определи като смесица от хард рок, хеви метъл, дуум метъл, рокендрол, стоунър, психеделик и лек пънк рок от „старата школа”. Групата прави авторска музика, която определено е с усещането на 70-те години на миналия век и се долавят доста познати рифове, пречупени умело през погледа на музикантите. Bus the Unknown Secretary издадоха едноименния си дебютен албум през 2016г.
Bus the Unknown Secretary: Aris – барабани, Bill City – китара, вокали, Chob D’oh – бас, Fotis – китара.

Feedbacker са дуо от София, съставено от русокосата барабанистка Деси и басиста и вокалист Шентов. Определят жанра си като тежък и минималистичен noise rock/sludge с хардкор отношение и емоционални текстове на чист български. Дебютното им, едноименно ЕР излезе миналата година чрез българския независим лейбъл Kontingent Records и оттогава насам бандата направи едно мини турне, както и изяви в Сърбия, Гърция и България.

Началото на концерта ще е в 21:00ч., а цената на билета е 13 лв. и се заплаща само на място в клуба преди концерта.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".