Концерт на IRFAN и KAYNO YESNO SLONCE на 11 март в "The Box"

7 мар 2012, 15:30 ч. 331 / 7 10
пред./следв.
Тази неделя IRFAN и KAYNO YESNO SLONCE, две култови етно банди от родния ъндърграунд, ви канят на един различен концерт, в който музиката може да бъде поетично послание, отправено на езика на сърцето и мистично пътуване във и отвъд времето. Вдъхновени от сакралните и фолклорни музикални традиции на Балканите, Персия, Кавказ, Близкия Изток, Индия и Северна Африка, и повлияни от музикалното и духовно наследство на Византия и готическата естетика на Европа, двете групи поднасят оригиналната си музика, съчетавайки традиционното звучене с деликатен електронен саунд. Създадени преди 10 години като странични проекти на музиканти от легендарната ИСИХИЯ, днес IRFAN и KAYNO YESNO SLONCE са утвърдени имена не само в българската, но и в световната етно и готик сцена. Началният час на събитието е 19:30, входът ще струва 10 лв.
Irfan, Kayno Yesno Slonce


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Орангутан 8.03.2012 14:49:03 отговори + 0 0
Точно тези групи, в тази задимена дупка "The Box"..... е просто не заслужават такова отношение !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.03.2012 10:18:23 отговори + 0 0
откакто не е на Стамболийски беше на още едно място преди Сливница ха-ха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.03.2012 10:14:44 отговори + 0 0
Абе само аз ли си мисля за The Box, който е на Стамболийски срещу Black Lodge?! Или това е същия клуб, но изместен, къде казахте, на Сливница?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ники 7.03.2012 22:45:06 отговори + 0 0
Наистина жалко, от много време се надявам да гледам Irfan, ала е малко късно за промяна на плановете, а и не бих пропуснал концерта на GIAA. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 7.03.2012 22:17:55 отговори + 0 0
MadHamish, писахме им два-три пъти, но явно няма как да го сложат в събота. тъпо е когато трябва да избираш между две страхотни събития Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MadHamish 7.03.2012 21:15:48 отговори + 0 0
Да де - преместиха го на Сливница, до Лъвов мост. Не трябва такива концерти да съвпадат - много от феновете на Irfan и Кайно Йесно Слонце ще бъдат на God Is An Astronaut. Аз включително. Ех, тази незаинтересованост... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 7.03.2012 21:11:11 отговори + 0 0
Прекрасни новини! Две много любими банди отново заедно.

цъфтеж не приятен (дано все пак да видиш това на време): The Box вече не е на Сливница! Преместен е на Лъвов Мост!! Не че разбирам това да пропуснеш такъв концерт заради място, но дори да имаш нещо предвид за там - ами няма да е там
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 7.03.2012 16:59:07 отговори + 0 0
Мда кофти дата, ако беше друга - с удоволствие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 7.03.2012 16:26:31 отговори + 0 0
Страхотна новина, но ще пропусна - не толкова заради мястото, ами поради окупацията с God is an Astronaut същия ден. Приятно да си изкарат и музикантите, и публиката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цъфтеж не приятен 7.03.2012 15:49:26 отговори + 0 0
Страхотни групи! Сигурно и концертът би могъл да бъде страхотен, но не и в тази ужасяваща дупка на ужасяващата "Сливница". Пропускам само заради мястото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".