Концерт на IZKOPLYAK и SICKRED в София на 10 февруари

7 фев 2023, 10:28 ч. 452 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Katrin Music представя на живо в София гостите от Враца - IZKOPLYAK! А преди тях забиват мощно, вече добре познатите и утвърдени алтернатив метъли - SickRed. Двоен метъл удар в петъчната вечер с дата 10 февруари. Мястото на срещата е столичният клуб The Pit. Докато момчетата от SickRed са познати в родните ъндърграунд среди, то тези млади симпатяги от Северозапада не са. Следователно ги представям в следващото изречение. Те са от Враца и са в следния състав: Виктор Велев (вокали и китари), Георги Велев (бас китара) и Юлиян „Юстъс" Хальов. Светата троица забиват стилово в добрите традиции на брутъл дет метъла с не малко грайндкор. Имат ено ЕP и то само за толкова малък и неукрепнал живот до сега, но пък притежават материал за пълнокръвен албум... Скоро!!! Имат и два кавъра, но нека бъдат изненада за публиката. Ще свирят 45 минутен сет!!!

Очакваме ви, заповядайте да се запознаете с тримата младежи от Враца и да бъдете разглобени подобаващо. Началото на събитието е с час 21:00 а цената на пропуска е точно 10 лева. Добре сте дошли в необятните дебри на екстремната музика! Оставете панелките си намира и наминете в зададените координати!

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гошо Гимназиста 11.02.2023 01:16:37 отговори + 0 0
IZPOSLYAK звучи по-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".