Концерт на JARENIY CIPLYONAK, FEUDISTES, ГРУПА Х, MENSTRUAL COCKTAIL на 25.05

11 май 2014, 19:35 ч. 397 / 8 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 25 май в клуб "Grindhouse" ще се състои концерт на групите JARENIY CIPLYONAK, FEUDISTES, ГРУПА Х и MENSTRUAL COCKTAIL. Тематиката на събитието е "Дет-грайнд-гор-нойз вечеря", като менюто за вечерта в 4-звездния ресторант "Grindhouse" съдържа "експресивен нойзкор само за заклети фенове, мъртъв дет/блек за живи хора, пиян кор с твърди кремвирши, както и десерт: щастлив гор за щастливи хора. Началото на ритуалната вечеря е 20:00 часа, а куверт можете да закупите на цена от 4 лв.

Момчетата от апетитния десерт "Menstrual Cocktail" ще представят новоиздадения в Германия четворен сплит "Necrosplattered Anal Vomit Fistfuck", в който те взимат участие заедно със скандалните плевенчани FECAL BODY INCORPORATED и още две италиански групи (MINCER и CANNIBE). Записът на MENSTRUAL COCKTAIL (озаглавен "Monthlies Energy") съдържа 4 нови парчета и 2 класики, като всичко е изсвирено заедно с новия член на формацията - Хасо. Групата предоставя информация за втория им китарист по-долу:

Когато незрящата Дарина навършва 9 годинки, тя прокужда Хасо в приют за въображаеми приятели. Недоволен от компанията на плюшени мечета и носорози с пружини в очите, той започва малък бизнес край река Струма (поверителна точна дестинация) като месар. Хасо намира и разфасова малки дечица, които са се отказали от въображаемите си приятели. Не след дълго бизнесът се развива и той става менструален донор на музикантите от MENSTRUAL COCKTAIL. Групата се впечатлява от факта, че Хасо е боледувал 3 пъти от СПИН и те го приемат радушно в състава си. В последствие става ясно, че Хасо е печелил наградата "Gore Strings" на събора в село Макоцево.

 

JARENIY CIPLYONAK

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mengele/FBI 12.05.2014 18:51:22 отговори + 0 0
Успех на групите ,дано да стане кочинка.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анормален 11.05.2014 21:42:20 отговори + 0 0
Е,от грип звучи много комерсиално Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 11.05.2014 20:33:25 отговори + 0 0
"...боледувал 3 пъти от СПИН..."

Хахахаха... Много добро представяне. Пак добре, че не е боледувал от грип

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".