Концерт на JUDAS PRIEST от прощалното им турне - на голям екран в кино "Арена"

25 апр 2013, 22:41 ч. 482 / 2 7
пред./следв.
26 май (неделя) е денят, в който ще имате възможност да се насладите на концертен филм, представящ прощалното световно турне на JUDAS PRIEST "Epitah" на голям екран. Едноименната лента ще се завърти в кината "Арена" у нас, плюс още 20 държави в Европа. Обиколката премина и през София през юли 2011 г., когато Rob Halford и компания бяха ко-хедлайнъри на фестивала "Sofia Rocks" заедно с WHITESNAKE. Ето пълната информация за предстоящата прожекция:

   Judas Priest – легендите на хеви метъла, вдъхновили поколения от музиканти и фенове на тежкия саунд, отбелязват 40 години звукозаписна кариера с глобална кинопремиера на заснет на живо концерт от култовото им турне “Epitaph” (което премина и през София).

   Зрителите ще могат да гледат уникалния и ретроспективен за кариерата на бандата концерт само в кината “Арена” в цялата страна на 26.05 от 17:30 и 20:00 часа. “Epitaph” е заснет на живо от “Hammersmith Apollo” в Лондон през май 2012 г. и включва 23 наелектризиращи класически хитове на Judas Priest от всичките 14 албума на бандата (1974 г. до 2008 г.) Освен в България концертът ще бъде излъчен в кината в 20 страни в цял свят.

   Членовете на бандата споделят: „Световното турне “Epitaph” стигна до своя вълнуващ финал на реновираната “Hammersmith Odeon” (сега известна като Apollo) зала за концерти и събития в Лондон. Всички фенове от различни краища на света свързват това място с легендарни метъл изпълнения и тъй като Judas Priest е британска метъл банда, за нас беше логичният избор, където да заснемем концерта. Голямо благодаря на огромното ни метъл семейство от фенове, които призоваваме още веднъж да куфеят здраво с нас, крещейки “The Priest is back!”

   Този концерт е ексклузивна и oграничена възможност за феновете да преживеят вълнението от концерт на една легендарна група на това историческо място. Концертът е заснет в уникално HD с взривяващ 5.1 surround звук! Билети се продават от 26.04 на касите в кината Арена и на www.kinoarena.com.

   Екипът около Judas Priest определя “Epitaph” като най-амбициозният концертен проект на групата в цялата й дискография. Той запечатва кулминацията на продължилото 50 седмици световно прощално турне “Epitaph World Tour” и финалният концерт, състоял се на 26 май, 2012 г. в лондонската зала “HMV Hammersmith Apollo”. Част от световното турне беше и България, с концерта на групата в София през 2011-та година като хедлайнер на фестивала Sofia Rocks. “Epitaph” включва 23 изпълнения от поне една песен от 14-те студийни албума на Judas Priest в периода 1974 – 2008 година, от „Rocka Rolla” до „Nostradamus”.


Източник: MetalHammer.bg
judas priest epitaph cinema poster


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.04.2013 22:19:42 отговори + 0 0
Отде знаеш, че ще е дигитален? А и лента е смислов синоним на филм, ако ще и кристален да е. И накрая - я си представи как изглежда един филм. То си е лента Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2013 22:02:45 отговори + 0 0
"Едноименната лента ще се завърти..."
Филма ще е дигитален! Стига с тия ленти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.04.2013 14:15:50 отговори + 0 0
това е най великата група и най великия концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.04.2013 10:25:24 отговори + 0 0
Истинският Judas е до Painkillera. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.04.2013 10:18:19 отговори + 0 0
То с Тим няма смисъл да ги броите албумите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.04.2013 09:21:33 отговори + 0 0
Така е. А особено Jugulator супер ме кефи. Жалко, че не изпълняват парчета от него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the hellion 26.04.2013 06:23:50 отговори + 0 0
Двата албума с Тим Оуенс никой не ги брои. А така са го написали, сякаш в концерта има песни и от тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".