Концерт на KAYNO YESNO SLONCE на 12 февруари във "Фенс"

24 яну 2008, 07:35 ч. 319 / 6 1
пред./следв.
Под егидата на "Gorgon" на 12 февруари в столичния клуб "Фенс" ще се състои концерт на KAYNO YESNO SLONCE. Началният час е 21:00, входът ще струва 4 лв. На сцената KAYNO YESNO SLONCE в момента са седем човека, с много перкусии и странни духови инструменти, гайди, кавали, рог и ще изпълняват импровизации върху теми от албумите "Elohim neva Senzu" и "Чакрък" (издания на "Corvus Records"). Ето и постера:


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Creech 24.01.2008 10:50:30 отговори + 0 0
Супер много съжелявах че пропуснах предишното изпълнение.Дано успея да се доредя тоя път Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".