Концерт на младия китарист Кристиан Добрев в бар-клуб "Adams" на 28 май

25 май 2015, 13:43 ч. 1523 / 6 15
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Кристиан Добрев - талантлив 18 годишен български китарист. Име, което все по-често ще чуваме в музикалните български среди, но и име, което дава надежда да прослави България на голямата сцена, ако момчето успее да запази стремглавото си развитие напред и нагоре!

Роден е в София на 24.11.1996 г . Свири от 7-8 години. Носител е на много призове и награди, сред които на таз годишния китарен фестивал "Музика без граници", където с единодушно одобрение на журито взе първото място.

Смята да продължава развитието си в музиката и при висшето си образование. Приет е вече за студент в Англия, но още разсъждава дали иска да напусне страната си или да остане да учи в нея и след завършване на образованието си, да потърси пътя към голямата сцена.

Всеки, който го е гледал, знае, че това момче се раздава на сцената! Има доста интересни техники и сета му винаги се състои от сложни инструментали.

Ако харесвате електрическата китара, ако искате да видите младата българска надежда или просто да изкарате една приятна вечер в Бар Адамс /на ул.Ангиста 6 до пл. Сточна гара/, денят е 28 май, а началото - 21 часа.


 



Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Благо Нинджата 26.05.2015 14:49:42 отговори + 9 2
Ще ме прощават защитниците на младежа, ама при такива "способности" да излизаш като соло-изпълнител, е гол нарцисизъм, неподкрепепен с никакви умения. Без да искам да звуча като хейтър, искам да напомня, че дори Малмстийн, Вай, Фридман и кой ли не, започват соловите си изяви след като са преминали през банди (при това - известни), а Криситиян, който, съгласете се, е на светлинни години от тях, си е повярвал дори повече и от тях, че и е пуснал за себе си някакъв прес-релийз, сякаш е абсолютния виртуоз и дете-чудо, а аз, лично, съм виждал доста 18-годишни момчета, които свирят несравнимо по-добре. А за Кузман ще спомена, че с тия умения при Слави Трифонов няма как да се класира Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 26.05.2015 12:36:10 отговори + 1 3
Момчето е младо, има желание да свири и иска да се популяризира. До тук всичко е ок. Трябвало е да вложи малко повече старание в съставяне на прес-съобщението и да си избере по-хубава снимка. Кожените панталони наистина не му отиват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 26.05.2015 11:29:32 отговори + 3 2
"И не защото свири виртуозно и е супер китарист, а защото има топки. В преносен смисъл, ако ме разбирате. "

А в буквален няма ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Топчо 26.05.2015 12:11:55 + 1 1
Тия панталони, виждаш ли ги? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.05.2015 11:14:46 отговори + 4 3
И колкото и да го критикувате сега, след 4-5 години ще е доста по-напред от великите групари от групи с амбициозни и непроизносими имена, с по 10 пуберки фенска маса, които дори не могат да им ходят на лайфовете, защото са непълнолетни и не ги пускат.
---
Верваш ли си? Младежът, ако се вярва на горния текст, е прекарал половината си живот в свирене. Виждал съм пичове с по година-две опит, които до него са като Сатриани до Кърт Кобейн.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 26.05.2015 09:32:42 отговори + 5 1
Аз пък се радвам, че момчето е младо и е избрало да се развива в този стил. Демек "от нашите е". Можеше като нищо да избере чалгата или да свири в групата на Веско Маринов или Слави Трифонов. Има време, ще се научи да свири и по-добре. А дето вика колегата в предния коментар "момчето има топки". И пак казвам, най-важното е, че е метълче. Малко останахме, братя! Трябва да се подкрепяме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Краси 26.05.2015 07:56:23 отговори + 2 10
Не харесвам дългите сола и изтезаването на първа струна. Но харесвам Кристиян Добрев. И не защото свири виртуозно и е супер китарист, а защото има топки. В преносен смисъл, ако ме разбирате. Излиза на сцената, сам, и започва да свири. Застава с лицето си, с името си, с реалните си възможности - каквито и да са.
Докато знайни и незнайни недорасляци се "скриват" в групи, и скрибуцат жално зад яростното думкане на барабани и неистовото дранье на самопровъзгласили се "вокалисти", само за да не се чуе, че знаят по два акорда, и ги свирят грешно...
Мисля, че младежът постъпва правилно. Създава си контакти (местни и чужди), прави си маркетинг, бичи си участия...
И колкото и да го критикувате сега, след 4-5 години ще е доста по-напред от великите групари от групи с амбициозни и непроизносими имена, с по 10 пуберки фенска маса, които дори не могат да им ходят на лайфовете, защото са непълнолетни и не ги пускат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.05.2015 06:27:36 отговори + 5 0
http://www.chitalishteddinev.com/novini/37-muzika-bez-granitzi/403-nagradenite-v-konkursa-muzika-bez-granitzi-2015
---
Вярно е, да. Младежът наистина е спечелил първо място в някакъв измислен конкурс, в който, имам чувството, група даскали по музика са се събрали и са си дали на учениците на един на друг някакви отличия. Не виждам друга възможност учебен център "Инфинити" да е обрал толкова много точки, но, разбира се, може и да греша.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.05.2015 02:19:55 отговори + 5 0
Носител е на много призове и награди, сред които на таз годишния китарен фестивал "Музика без граници", където с единодушно одобрение на журито взе първото място.
---
Жалкото е, че това вероятно е вярно. А младежът наистина не може да свири. Изпълнението в първия коментар не е посредствено. Трагично е, и това не е от възрастта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Revolver 25.05.2015 21:54:26 отговори + 6 0
За всеки, който твърди, че момчето бива оплювано - еми не е. С такъв текст за реклама после да видиш посредствено изпълнение...Разбирам желание за изява и всичко, но човек трябва да има и някаква реална самооценка, дори на 18 г. И как се е наврял в тези кожени панталони, просто не знам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 25.05.2015 20:49:19 отговори + 2 6
Ай стига бре! Оплюхте момчето. Големите критици и виртуозни китаристи! Млад е още, учи се. Поне прави нещо, а не седи зад клавиатурата да критикува. Мнооого сме добри да намираме кусури. Ай стегнете се, охейтихте го веднага. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lazzy 25.05.2015 19:26:10 отговори + 4 1
Наистина ли все още има хора, на които им е интересно пиленето на 1-ва струна?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 25.05.2015 16:47:33 отговори + 7 2
На този, който е писал текста, явно му е скачал слон на ушите .....Явно критериите за талантливост доста са се занижили....това обаче вече не е смешно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Благо Нинджата 25.05.2015 16:15:26 отговори + 5 2
Хм, ако момчето винаги свири като на тва клипче, май по-добре да спре със соловите изяви - в банда ще има още няколко човека, зад които може да се скрие... Разбира се, не изключвам варианта да е добър и това да е просто инцидент, причинен от сценична треска, злоупотреба с алкохол или наркотици, мискоинсулт и т.н. Ама като си помисля - тпй и Драго Драганов прави соло-концерти, пък не е като да е по-добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чарлз Хенсън 25.05.2015 15:56:47 отговори + 4 2
Е кажете, вярно ли....
https://www.youtube.com/watch?v=DyfpcscM-2Y
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".