Концерт на MODT, DEFRAKTOR и S.B.R. в София на 13 май

8 май 2023, 08:11 ч. 405 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 13.05.23 в Koncept Space продължаваме със серията събития, посветени на 15 години от лейбъла Abandonment:

Millions of dead tourists идват от Гърция за трети път на наша територия, за да ни представят чисто нов материал от последния им албум, издаден на винил и диск от април, тази година.

Те са четирима души, които се синхронизират, като двама басисти, дръм машина, вокали, синтезатори и китарни ефекти. Характерното за тях е, че използват арпеджиатори толкова ефективно, че техният звук носи утвърден стилов ритъм и внушителна мизантропия в концепцията им. Поради това те не обичат да показват личностите си, а застават преди всичко с електронния си индъстриъл/пънк и техните послания.

Defraktor е експериментален арт проект, създаден от Karsten Hamre от Ставангер, Норвегия. Defraktor смесва различни звуци от experimental electro wave до ambient, sound art и field recordings.

Karsten стои също така зад проектите Arcane Art, Dense Vision Shrine и разбира се - Penitent, с който е свирил за първи път в България през далечната 2005 г., по покана на Gorgon/Corvus Records. Дебютният му албум "Melancholia" e издаден от култовия лейбъл Cold Meat Industry. 18 години по - късно отново ще можем да го чуем.

S.B.R. е локален HNW/ANW проект на NxMx, посветен изцяло на тема не/ментално здраве и съзнание. Стени от шум, пропуквания и отчаяние.

Дата: 13.05.23

Час: 20:00

Вход: 15 лв.

 

15 years abandonment

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".