Концерт на НОВА ГЕНЕРАЦИЯ в "Строежа" на 13 януари

12 яну 2011, 19:12 ч. 171 / 2 2
пред./следв.
Този четвъртък, 13 януари, НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ще гостуват на живо в клуб "Строежа". Оказва се, че богатата на история група за първи път ще изнесе концерт в Студентски град. Както и от друга страна, музикантите, които напоследък свирят сравнително рядко и на доста по-големи сцени, ще имат възможността да бъдат максимално близо до публиката. Към основното ядро, формиращо НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, като гости отново се включват вокалистите Деси от PHUTURE ШОК и Тери от ALIEN INDUSTRY, а зад барабаните сяда Деян Драгиев - Даката от PANICAN WHYASKER и BABYFACE CLAN. Според споделеното от китариста на групата Симеон Воев репертоарът ще включва много от старите емблематични песни, тези от последния албум, както и няколко абсолютно нови. Билети за утрешния концерт на НОВА ГЕНЕРАЦИЯ се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им на предварителна продажба е 8 лв., а на място - 10 лв. Броят им е ограничен.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.01.2011 10:14:53 отговори + 0 0
Абсолютно! Тези използват името само, гледал съм ги и бях потресен - новият им албум е нещщо тип чилаут .. то лошо няма ама да не си преписват заслуги на Воев! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бла бла 13.01.2011 09:53:24 отговори + 0 0
тая група нема богата история понеже това не е нова генерация.
и да, истинската нова генерация са свирили в зала христо ботев,
което си е студентски град!
молим....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".