Концерт на O.H., OPHAN и THIS BURNING DAY в "Jet Rock" на 17.11

13 ное 2012, 13:53 ч. 2925 / 8 25
пред./следв.
На 17 ноември (събота) в столичния клуб "Jet Rock" ще свирят групите O.H., OPHAN и THIS BURNING DAY. Началото на събитието е в 21:00 ч., входът ще струва 6 лв. Ето и постера:
O.H., OPHAN, THIS BURNING DAY


Коментари   (25)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


trollercoaster 26.11.2012 21:58:08 отговори + 0 0
Anonymous, омъжи се за мене!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonymous 26.11.2012 00:59:30 отговори + 0 0
Доста готини работи се казаха тук, поздрави на всички взели участие.
Радвам се, че поне феновете на tbd са начетени, защото музикалната им грамотност е нулева.
Да свириш на една сцена с Odd Crew, не значи нищо...

П.П. Радвайте се на малоумната музика. Никой не очаква нищо по-различно от вас, така или иначе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моето име 23.11.2012 12:58:36 отговори + 0 0
Върви, върви, че в тая рецесия дори с добра музика не се живее. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

trollercoaster 23.11.2012 11:34:59 отговори + 0 0
да бе, не очаквах да привлека толко много внимание, баси...аре, отивам да бачкам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Денислав 23.11.2012 11:19:10 отговори + 0 0
Да бе бизнеса е добър, върви и има урожай. Радвам се, че се чувстваш поласкан от моя интерес към твоята персона. И 119 страници да бях написал, все ми е през кура. Друг едва ли ще ти отдели толкова внимание колкото аз. Има защо да да ме почерпиш една бира, когато се видим. Факта, че ми отговаряш всеки път означава, ще си позволя да те цитирам: Trolling is my business, and business is good! А всеки се справя в словесната баталия според дарсловото си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hater will haterz 23.11.2012 09:04:10 отговори + 0 0
Trolling is my business, and business is good! Кефи ме как с 4 кратки поста те накарах да изпишеш 19 страници по мой адрес, чувствам се поласкан ^^ Все пак TBD продължават да насмукват, кучетата си лаят, а керванът си върви. Ай със здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Част втора, към долн 23.11.2012 02:33:33 отговори + 0 0
Анонимния, и още сто хиляди пъти да повториш кур, той няма да порастне. За да имаш подобен орган се изискват като начало различни хромозоми, ще ти ги кажа, за да те улесня, да не губиш време от правенето на страхотна музика - X Y са хромозомите. С тях вървят още мъжество, чест, достойство и други там банални думички, които в твоя речник са влезли в Червената книга на изчезващите видове. Ще те улесня още - наличието на така споменатия от теб, по мой адрес, кур се отличава по това, че под него висят топки, за тях вече говорих. В тоето междукрачие се намира един друг първичен полов белек, но той е женски. Все още не е късно да еволюираш до мъж, пътят е дълъг и труден, може и да се справиш, не знам. А и да знаеш оеративната смята на пола не върши работа - това да си мъжка путка не се премахва с присаждане на топки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не тъжи хейтъре 23.11.2012 02:25:25 отговори + 0 0
Няколко неща:
1. Иронията ти колкото и очевидна да е НЕ СТРУВА. За твое съжаление явно толкова си можеш, но аз знам, че някой ден ще се научиш да владееш иронията по същия перфектен начин, по който жонглираш словестно с неоснования хейт, завистта и простотията. Сигурен съм също, че някой ден може да развиеш и първични полови белези, наречени топки и да имаш смелостта да положиш името си под жалките си писания.
2. Не мисли, че не можеш да бъдеш намерен по АйПи, просто времето е ценно, времето е пари, а и времето, което би отнело да се издириш може да бъде вложено в това да се прави музика, която да задоволи високите ти критерии и така да задоволи изтънчения ти музикален вкус.
3. Поплачи си. Сигурно ще се облекчиш емоционално, нараненото ти его ще заздравее, а може просто да се удавиш в сополите си и света да продължи съществуването си.
4. Колкото и да не ти се иска - TBD свирят с ODD CREW, правят два лайва декември и свирят. Ти сигурно ще си на концертите, за да можеш да хейтиш след това пак. Но защо ходиш, се питам аз? Дали не е защото всъщност осъзнаваш колко неадекватни са забележките ти или искаш да видиш кво значи да има хора на концерта ти, а не търкалящи се слами, като в сцена от американски уестърн...
5. Наближават коледните празници, с тоя хейт, който изливаш няма да получиш така мечтаните от Дядо Коледа подаръци. Помисли си дали искаш въглен в миризливия си метълски чорап или квото там искаш.
ПП: Дано да си оставил поне име на Дядо Коледа, за да те намери, не че не може и по АйПи, но ако всеки беше като тебе подаръците никога нямаше да ощастливят малките послушни музикантчета, пък били те и жалки и завиждащи хейтъри дълбоко в себе си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тъжен хейтър 21.11.2012 19:23:50 отговори + 0 0
тва си беше направо грубо отивам да плача в ъгъла, безименно и неоснователно в 11/8ми, а после може да помишкува емоционално...ако не пиша никъде повече да знаете че някой ме е намерил по АйПи и ми е дошъл краят! Сбогом, жесток форумник такъв!



куркуркуркуркуркур
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Към Анонимния, който 21.11.2012 16:03:09 отговори + 0 0
Кво значи не стоиш зад име. Мнението ти идва от лице, което го казва, може и да са няколко лицата, кои са, какви са??!! Криеики името си показваш, че си някакъв смотан лешпер, който няма топки да застане открито зад него, ами мишкува из виртуалното пространство. Като разбера кои са хейтърите ще знам дали реално има хейта им стойност, дали трябва да се извлече критиката, конструктивната, да се променя нещо или мога да си принтна мнението им и да си позабърша задника с него след като съм се изсрал юнашката.
По-кадърна музика, тва е безумно. Музиката ти носи емоция, заряд, чувство, а не някакви техгнически термини. Не ми дреме дали има брейкдауни, в кви тактове са им парчетата и т.н. Щим ми носят емоция - зназчи музиката им става. Може и сигурно има по-технични, по-иновативни и по-виртуозни и да издигат метълкора на изцяло ново ниво, ако не носят чувство - да поемат към майната си и да не ми се заседяват по табовете на браузъра.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


към Denislaw 21.11.2012 09:40:36 отговори + 0 0
Не стоя толкова зад име, колкото зад мнение. Все едно па като се разбере кои са хейтърите ще отидеш и собственоръчно ще им искаш обяснение за постъпките им. В фейсбук и ютюб има песни и изпълнения на български банди колкото си искаш-гледай и слушай и пак ще си говорим кой прави по-кадърна музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Denislaw 19.11.2012 13:58:53 отговори + 0 0
Мнго е готино как хейтърите са винаги анинимни, дайте да видим кой стои зад тая критика. Ако пък е музикант да си представи групата да сравним, да поогледаме как стоят нещата с другите групи и ако са по-добри да им станем фенове и на тях. Пък ако хейта е просто щото винаги трябва да го има - ми ще им посчупим я ръце, я челюст, че да имат време на спокойствие и бездействие да помислят малко.
За концерта - както обикновено адски прятно, много надъхваща музика, динамична, кара те да поподскачаш малко, да се помяташ, даже да я видиш като саундтрак към някой мегабрутален военен филм. Доволен съм.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мразещ ще мразещите 16.11.2012 22:17:00 отговори + 0 0
This Burning Day са много далече от прогресиране с еднообразните кораджийски рифове, фалшивото пеене (дрането е на ниво) и неадекватния клип (ужким за единство и кво ли не пеят, а всеки е по отделно...), текста е на ниво с старите епизоди на Малкото Пони. Като цяло са изключително надценени и не заслужават толкова много внимание. Какво като са свирили с еди кой си или еди къде си, като музиката йм е рециклирана. Отдавна не сме 2005та, когато метълкора беше в разцвета си, и също така не е яко да имаш 70% брейкдауни в песента. Айде пораснете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.11.2012 20:37:24 отговори + 0 0
we got a badass over here Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.11.2012 17:59:10 отговори + 0 0
Евала че някой друг е чул фалшивото пеене на тоя горящ ден.. за изтърканите рифове съм също напълно съгласен. НО ОH МАЧКАТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danish 16.11.2012 13:49:18 отговори + 0 0
Не мисля, че става дума за сляпа подкрепа от солидарност. Особено, за това, че са БГ групи. Всичко се доказва с времето. Хубаво е да има и хора, които не харесват дадена музика, само дано този дислайк да не е на лична основа, а да е заради самата музика.
Да ти е сладко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonymous 15.11.2012 21:24:44 отговори + 0 0
Това че са Българска група не значи, че трябва сляпо да ги подкрепяме от солидарност.
Така изобщо не се помага на родната сцена.
Дайте да се радваме всеки левак които се хване да свири пред хора, той си е наш, сънародник е,трябва да си го обичаме въпреки недъзите му и явната му амузикалност.
И какво става изведнъж биваме заляти от музика с треторазрядно качество за което сме си виновни само ние, защото се радваме на 2.5 акорда и прав ритъм.
Яката работа, но уви до там го докарахме.
Коментарите тук са точно за това за изказване на мнение.Мнение базирано на наблюдения.
Персоналните нападения са сладки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2012 17:34:20 отговори + 0 0
Какво свирят Ophan? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кольо - И адреса ще 15.11.2012 11:47:35 отговори + 0 0
Момчета, вместо да се радвате, че има някой, който се опитва да прогресира (защото съм сигурен, че коментиращите тук не се занимават с музика) вие спирате родната сцена с такива отказващи коментари. Ами като са ви тъпи и банални споделете, очевидно експертно си мнение, какво да променят, за да станат не-банални и не-скучни и не-фалшиви. А ако успеят после и вие ще сте доволни - ще слушате нещо (дори и малко) по-качествено. Конструктивната ви критика е просто неконструктивна хранилка, която не помага на абсолютно никого освен на интернет самочувствието ви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danish 15.11.2012 11:37:24 отговори + 0 0
Я кажете вие в кои банди свирите (ако изобщо коментарите не са писани от един и същи човек, решил да си излее злобата), за да ви чуя и да мога да реша за себе си дали мнението ви струва поне пукната пара, защото тия хранилки в коментари са смешни, когато си анонимни. Всеки тъпак може да дойде тук и да храни, но не всеки има смелостта и качествата да излезе на сцената и да покаже какво може и как се развива. Пък това фалшиво пеене не знам в кой точно клип си го чул/а (подозирам си момче, даже не мъж), но ако в събота дойдеш ще видиш развитието на бандата и на всеки един от музикантите в нея по отделно и ти гарантирам, че няма да има нищо фалшиво. Пък ако има - върни се тук, напиши си името, както правя аз, и тогава посочи точно какво не е било наред.
Хайде със здраве и what goes around comes around!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Неанонимен 15.11.2012 09:00:29 отговори + 0 0
Банални са децата... Забавно ми е как се вживяват и се правят на изпечени тарикати, а пък мязат на мамини синчета. Но нищо - нека се радват. Всеки има правото да става за смях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2012 08:20:37 отговори + 0 0
This Burning Day са доста банални и безинтересни дори и за металкор.
Фалшивото пеене в клипа им ми причини физическа болка на изцяло нови нива.
Самочувствието им определено не е покрито.
Нямат работа да свирят с OH, не съм запознат с Ophan но се обзалагам,че са по-добре от TBD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2012 05:45:30 отговори + 0 0
This burning day "свирят" ужасно безидейни песни състоящи се от скучни кораджийски рифове сглобени без капка мисъл и са най-позьорската банда, които съм виждал. Добре ли е за конструктивна критика? Не трябва изобщо да доближават титани като O.H. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bratislava 14.11.2012 02:29:55 отговори + 0 0
Hater will haterz - 2012-11-13 23:05:50

Comments shouldn't be anonymous, so little sissy boys like you would shut up. Why don't you write a personal message to the bands and tell them your opinion? And get a life while you're at it! Loser!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater will haterz 13.11.2012 23:05:50 отговори + 0 0
This Burning Faggot Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".