Концерт на ONSLAUGHT ще има, отпадат само CARNAL FORGE

2 май 2008, 12:13 ч. 283 / 6 5
пред./следв.
Във връзка с появилата се информация за нова отмяна на турнето "Horns Up" (прочети), "Metal Katehizis" получи от организаторите "The Other Side" следното съобщение:

   Трябва да се говори само и единствено за отмяна на участието на шведската група CARNAL FORGE в това турне. Възникналите проблеми между тях и организатора "Metal Masters" не е от нашата компетенция. Така или иначе, те си останаха в Швеция и дават изявления, за съжаление с недотам коректна информация. За съжаление, българските фенове ще пропуснат тази интересна група. Все пак да напомним, че хедлайнър на турнето са британската траш легенда ONSLAUGHT, съпровождани от гърците SUICIDAL ANGELS и българите EUFOBIA. Вчера, 1 май те проведоха първия концерт от турнето в румънския град Байя Маре. Имаме уверението на тур-мениджърите, че на 4 май сутринта керванът от групи ще е паркиран пред читалище "Христо Ботев" в София. Постоянно поддържаме връзка и с EUFOBIA.

   Коментар, че турнето не се отменя може да бъде видян и в MySpace-профила на ONSLAUGHT, така че по всичко изглежда, че ситуацията сега е следната: На 4 май в читалище "Христо Ботев" в София ще се проведе концерт на ONSLAUGHT, SUICIDAL ANGELS и EUFOBIA. Шведите CARNAL FORGE отпадат, както от това шоу, така и от цялото турне.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 3.05.2008 12:53:50 отговори + 0 0
седи си дома бе, ***** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StormWarrior 3.05.2008 00:40:22 отговори + 0 0
Е сега няма за какво да се ходи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.05.2008 18:40:13 отговори + 0 0
айде стига вече бре.....тука има-тука нема...пфу Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 2.05.2008 16:56:54 отговори + 0 0
най-основното за този лайф все пак са Onslaught, и след като ще идват не виждам проблем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AXE 2.05.2008 14:14:18 отговори + 0 0
Ех, д'е'а. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".