Концерт на пет млади български банди на 2 февруари

25 яну 2008, 11:55 ч. 101 / 2 2
пред./следв.
Новата младежка рок сцена "Гошо е с нас" ще даде поле за изява на поредните пет млади български групи, които ще изнесат концерт на 2 февруари. Сцената е създадена по инициатива на фондация "Български рок" и Община София. На предстоящия концерт ще се изявят групите ПОД ДЪЖДА, ЗИМЕН ДЪЖД, SECOND HAND, KEEP THE FAITH и HARD DUCK.
   Събитието ще се проведе по традиция в столичния Дом на културата "Средец", където от 6 януари 2008 г. два пъти месечно се дава сцена на родни неутвърдени банди.
   Инициативата "Гошо е с нас" е продължение и разширение на вече утвърдените фестивали "Цвете за Гошо" и "Градът и аз". Концепцията на концертите е те да бъдат и поле за селекция, от което да се подбират най-добрите млади банди. Най-талантливите ще свирят на ежегодния музикален форум "Цвете за Гошо", който от идната година ще се казва "Гошо е с нас".

Източник: Avtora.com

още за:

Gosho E S Nas


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ХАРД КОК 26.01.2008 15:18:40 отговори + 0 0
група HARD DICK ли вее, ще омра. Па и другите - едни дъждове, антициклони, бон джовита. младото поколение не ми вдъхва надежа...ено свястно име не могат да измислят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.01.2008 11:54:25 отговори + 0 0
подходяща дата са избрали. май ще запразнят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".