Концерт на PLAINSCAPE, BADCAST и DUMBFOUND на 10 август в София

12 юли 2019, 18:53 ч. 581 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 10 август, родните банди PLAINSCAPE, BADCAST и DUMBFOUND ще се съберат за общ концерт в столичния клуб "Live & Loud". Събитието е All Ages и ще започне в 19:00 ч., а входът ще е 8 лева.

PLAINSCAPE е софийска метълкор група, създадена през 2019 г. с вдъхновения от групи като Pridelands, After Touch, Northlane и др. До момента имат издадено едно концептуално EP, озаглавено "Photism", което е базирано на идеята за звуковата синестезия. В момента работят по нов студиен материал.

BADCAST е рапкор банда от София, създадена в края на 2014 г. Зад гърба си имат две EP-та - "Down With The Roots" (2015) и "Haze" (2017), редица концерти в столицата. Миналата година свириха заедно с познатите на родната публика Infected Rain, а преди по-малко от месец имаха честта да подгряват американските легенди Cypress Hill на концерта им в зала "Универсиада", който се състоя на 24 юни.

DUMBFOUND са последното парче от софийското трио. Създадени през 2015 г., мистериозните момчетата действат от сенките, а музиката им може да бъде описана като смесица между гръндж, рапкор/ню метъл и т.н. Две години след основаването си издават дебютния си албум "Eat", а от тогава насам изнасят концерти в София, Пловдив и др., както и на някои фестивали като "W:O:A Metal Battle Bulgaria 2016", "Мога Фест 2018" и "Свободен фестивал на безвремието 2018".

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".