Концерт на PROCRASTINATE и RAZGRUHA в София на 22 ноември

20 ное 2017, 09:48 ч. 402 / 10 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Kontingent Records
представя

Тази сряда – 22 ноември – екстремен хардкор пънк във Фабрика Автономия! Две брутални банди от България и Гърция представят новите си албуми!

PROCRASTINATE vs. RAZGRUHA

Procrastinate е DIY crust/hardcore банда със силно и директно антиавторитарно послание. Групата е активна от 2013 и е създадена в Кардица, Гърция. Въпреки, че идват от малък град, в момента Procrastinate са сред най-активните колективи в богатата DIY хардкор пънк сцена на Гърция.

Както вкъщи, така и навън, Procrastinate държат да свирят в автономни, самоорганизирани пространства и скуотове, които подкрепят и промотират антиавторитарния начин на живот. Затова и нашата Фабрика Автономия е най-логичното място за това специално събитие!

Музиката им е описвана като metallic hardcore, crust-grind, crust punk, hardcore punk… но те самите казват, че не си падат по етикетите. Текстовете им засягат теми като всекидневните житейски битки, социални и политически теми, както и лични преживявания.

До момента Procrastinate са издали две EP-та: Subjugated Herd CD и Ideals to Burn 7”. Първата им дългосвиреща плоча излиза от култовия лейбъл Sweetohm recordings с артуърк от The art of Alex CF (Fall Of Efrafa, Light Bearer, Carnist, Momentum, Archivist, Morrow…)

Местният съпорт е в ръцете на грайнд гранда Razgruha, които представят чисто новото си издание Money Power Greed!

Фабрика Автономия
22.11.2017
Врати: 19:00
Начало: 20:00
Край: 22:00
Вход: свободно дарение

Какво значи "свободно дарение"?

“Free as in freedom, not as in free beer”—Richard Stallman

* Свободно дарение не значи безплатен вход. Свободно дарение значи, че искаме да изградим една сцена, в която всеки който споделя ценностите ни е приет и добре дошъл, независимо от финансовото му положение. Всеки сам решава с колко може да подкрепи групите. Вярваме, че никой няма да подмине касичките, които ще са на разположение на входа на събитието, както и на бара във Фабрика Автономия.

DIY означава сцена без "звезди" и "фенове". DIY означава самоорганизация и инициатива на приятели за приятели. Нашата цел е да се забавляваме и да споделяме важни за нас послания без да зависим от "бизнес" отношения. Всички събрани средства отиват директно за групите!

Не пропускайте касичката! Подкрепете сцената!

 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


trypko 20.11.2017 13:54:05 отговори + 1 5
Яката работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".